Ferie og oplevelser med børn

Så skete det

På trods af alle undskyldningerne som i dag var: Kom sent hjem fra arbejde, og Luca havde mange lektier for, fik jeg alligevel skruet min krop ned i mit løbetøj. Mega sejr.

sport

Det er jo fantastisk at løbe, når vejret er lækkert, og udsigten er en smuk solnedgang. Med lydbogen i ørene, gik det stille, altså meget stille og roligt der ud af. Ingen skavanker eller ømme led (endnu).

Mit mål er 5 km. 3 gange om ugen. I dag løb/gik jeg 1.92 km på 15.56 min. Så er man da virkelig nybegynder hva! Men jeg kom afsted, og det er jo det der tæller lige nu. Kan jeg bare komme afsted 1 gang mere i denne uge, vil det være helt perfekt.

sport3

 Som Anne Bech siger: Folk der træner og spiser sundt, har et bedre forhold til deres krop. De er (tit) slankere, stærkere, har bedre kropsfornemmelse og ser fantastiske ud, med og uden tøj på. 

/Janni

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie og oplevelser med børn