Burger-broccoli-boller

Ung kvinde i (åbenbart) gammel krop

Jeg har fået lagt et træningsprogram og lavet en kropsanalyse i fitness4you.

Mine tal ser ret fornuftige ud, MEN min krop er 45 år. Sjovt nok føler jeg mig som en på 30. Så ung kvinde i åbenbart gammel krop. Puha. Det må og skal trænes væk, og det bliver hårdt. Det positive ved analysen var, at fedtet omkring mine organer ligger på et ret lavt tal.

Fitness

Jeg har bedt om at blive strammet lidt op over det hele, og lagt vægt på mine arme. Så jeg  træner i 9 maskiner. De 6 er til armene, og de sidste 3 er ben, mave og ryg. 3 gentagelser i hver. Lige så snart jeg kan tage 3 gentagelser, skal jeg sætte vægten op. Og det er nyt for mig.

Jeg plejer at kører i den samme vægt indtil det føles så nemt, at jeg ikke kan andet end at sætte den op. Så nu er det lige pludseligt hårdt at gå til fitness.

Fitness 2

Målet er selvfølgelig at få en krop, der er et par år yngre end min alder.

/Janni

Følg på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Burger-broccoli-boller