Drik mere vand

Nyt navn

Jeg er ved at ændre navnet på min blog til Lidtbedreliv.dk i stedet for Jkiilsgaard.dk. Det tager lidt tid, så bliv ikke forvirret over, at jeg bruger begge navne. Nogle emner bliver slettet og et nyt opstået. 

Jeg ændre min blog, da jeg vil lave en mere rød tråd igennem mine indlæg. Jeg vil komme med mit bud på “Det gode liv”, som jeg ser det, og ønsker at leve det. Jeg vil dyrke mere motion, spise sundere, drikke en masse vand, undgå stress, læse nogle fantastiske bøger og bruge nogle lækre produkter til kroppen, som virker efter hensigten. Sidst men ikke mindst, vil jeg opleve verden og livet med min familie, mens vi lever.

fitness

I dag har jeg været i fitnesscentret og bestilt tid til en kropsanalyse. Min mor fik lavet en kropsanalyse i sidste uge, og hendes krop var 52 år. Hun er 67 år. Helt utroligt. Jeg er lidt bange for at min krop også er 52 år. ♠

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drik mere vand