Anna og det franske kys

Det går ikke så godt

Det går ikke så godt med det løb. Jeg har ikke været ude at løbe siden sidst, jeg skrev om det. Jeg er elendig til enesport, fordi jeg har så svært ved at motivere mig selv, og er ret god til undskyldninger for ikke at komme afsted.

Men til gengæld..

fitness

har jeg nu meldt mig ind i Fitness4You i Randers, sammen med min mand og mor. De har kæmpe legerum med rutchebane, klatrevæg, legehus og film, og børnepasning fra 17 til 19 mandag til torsdag. Børn er selvfølgelig også velkomne, selvom det ikke er børnepasning. Perfekt for hele familien. Vi startede i denne uge, og har allerede været afsted 2 gange. Vi skal styrketræne, og gå til zumba. Det bliver så godt.

fitness2

Jeg er topmotiveret til fitness i forhold til det mit løbeprojekt, og i morgen skal jeg til Zumba for første gang. Det bliver mega hårdt, og helt fantastisk.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anna og det franske kys