10 års bryllupsdag

Ferie og oplevelser med børn

Vi har været på mange charterferier de seneste år, som har været bestilt i hastværk, da Jens jo spiller musik mange weekender. Så det har været noget med at, nu er det nu, og kun denne ene dag vi har mulighed for at rejse.

feriebøger

Vores næste rejse er til januar, og her vil jeg gerne prøve noget nyt. Mine ønsker for den ferie, er følgende…

Flyvetur max. 4 timer, børnepool, gerne aktiv ferie, stor legeplads,  børnevenlig strand, shopping, lækre restauranter og caféer, gerne bjerge og smuk natur, evt. cykling. Noget med et lækkert privat hus et sted, men også gerne lejlighed. Sol og sommer. Hovedsageligt meget børnevenligt. Altså kort sagt, et sted med mange sanseindtryk og oplevelser for alle.

tgt

Angående planlægningen må jeg prøve mig frem. Jeg vil selvfølge tjekke alle mine rejsebøger, men har du erfaring med sådanne rejser, så vil jeg elske at høre om det. Hvordan planlægger du? Hvilke bøger og hjemmesider får du din inspiration fra? Fortæl fortæl fortæl….

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 års bryllupsdag