Skulderpres med vægte og Træningsplan uge 41

Oktoberbøger

//Reklame - Anmeldereksemplar fra Turbine //

Årets bedste tid for bøger. Der kommer lige nu så mange nye bøger. Jeg har lidt læsestress, for der er så mange, som jeg gerne vil læse, og helst nu. Kan man mon forhandle læsedage med sin arbejdsgiver?

img_3815

img_3813

Love is war 1 af R.K. Lilley fra Lovebooks

Denne bog fortæller Scarletts historie, og Love is war 2 fortæller Dantes historie. De var barndomskærester, og de oplever, hvor hurtigt had kan blive til kærlighed. Bøgerne er fyldt med kærlighed og drama, og er blevet sammenlignet med Calendar Girl. Dem var jeg ret pjattet med. Hver og en måned. Så hvis det holder stik, kan det kun blive endnu en fantastisk læseoplevelse.

Blækhat af Sissel-Jo Gazan fra Lindhardt & Ringhof

Jeg har aldrig fået læst noget af Sissel-Jo Gazan før. Har kun hørt godt om hendes bøger, så jeg glæder mig til denne bog som både foregår i Aarhus og i Berlin ( jeg elsker begge byer ). Jeg har hørt hende fortælle om bogen til et forlagsarrangement, og efter den fortælling var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle læse bogen. Iøvrigt er bogen fyldt med ae-effekt, og så er den utrolig smuk, hvilket drager mig til den.

Udflugt med urne af Roope Lipasti fra Turbine

Jeg kan godt lide tanken om, at andre vælger bøger til mig, som de tror, er lige mig. Jeg elsker endnu mere, når jeg så bliver positiv overrasket.

To brødre kører gennem Finland med deres mormors mand Jalmari. Hans aske ligger i en urne spændt fast i bilen. Det lyder til at blive en interessant tur hvor mange problemer, traumer og glæder bliver vendt undervejs.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skulderpres med vægte og Træningsplan uge 41