Jeg er f*cking hot! af Renée Toft Simonsen

Oktoberbøger

Nu er de mørke aftener godt igang, og på den ene side betyder det mere læsetid, da man bliver indendøre, men på den anden side er jeg jo igang med at læse konceptstyring, hvilket også giver godt med læsestof, og derfor har jeg kun to bøger med denne måned. Jeg har stadig en lille bunke, jeg ikke har nået at læse, så den kan jeg trække på, hvis jeg når mere en to.

Se septemberbøger her.

Glasvinge af Katrine Engberg fra People’s Press

Læserne og de sociale medier er vilde med Katrine Engberg, og derfor bliver jeg meget nysgerrig på, hvad hun kan. Hun skriver krimier om København, og er kendt for detaljerne. Dette er 3. bog i serien om politiassistenterne Jeppe Kørner og Anette Werner, og jeg glæder mig til at have fornøjelsen af at læse med.

Livet de luxe af Jens Lapidus fra Modtryk

Jens Lapidus er topadvokat, og skriver om bandekriminalitet. De indsatte elsker hans bøger, og flår dem ned af hylderne i fængselsbibliotekerne. Den 3. bog i serien Stockholm Noirtrilogien er Livet de luxe, og jeg glæder mig til endnu en hårdkogt krimi.

Hvad skal du læse i oktober?

/Janni

2 kommentarer

 • Jeg har hørt mange gode anmeldelser af Glasvinge. 🙂
  Selv skal jeg, ligesom rigtig mange andre, have læst Hella Joof’s nye bog, men først skal jeg lige have færdiggjort The Book of Lost Things af John Connolly 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lidtbedrelivdk

   Jeg skal helt klart også læse Hella Joof. God læselyst.
   /Janni

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er f*cking hot! af Renée Toft Simonsen