Træningsplan uge 41

Oktoberbøger

Septembers bøger er læst, og en ny måned er allerede igang. Mit nye projekt med at vælge bøger på forhånd har kørt helt fantastisk. Så det vil jeg fortsætte med. På den måde får jeg også læst nogle af de bøger, som jeg har haft til at ligge længe, og rigtig gerne vil læse.

boeger

Oktober måneds bøger er følgende…

Måske en dag af Colleen Hoover fra Lovebooks

Nøj hvor jeg glæder mig til denne bog. Den sidste bog jeg læste af Colleen Hoover, er en af de bedste bøger, jeg har læst i år. Så tænker, at denne er en selvskrevet succes.

Djævlen i hullet af Leif Davidsen fra Lindhardt og Ringhof

Jeg hørte Leif Davidsen fortælle om bogen til et arrangement med Lindhardt og Ringhof. Den lød rigtig spændende, og eftersom jeg allerede har læst en del af hans bøger, ved jeg, at han skriver fantastisk og meget interessant.

Afsporet af Michael Kats Krefeld fra Lindhardt og Ringhof

Jeg har aldrig læst noget af Michael Kats Krefeld, men hørt så meget om hans serie, at det må være på tide, at jeg kommer igang.

Coaching af Sofia Manning fra Lindhardt og Ringhof

Jeg glæder mig også til denne lydbog, da jeg synes, at coaching-begrebet er spændende at læse om og udføre i praksis.

Det er først nu, hvor jeg skriver mine valg ned, at jeg opdager, at de alle sammen kommer fra Lindhardt og Ringhof. Det overrasker mig dog ikke, da mange af de bøger jeg læser, faktisk kommer fra dette forlag.

Har du læst nogle af bøgerne, og kan de anbefales?

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsplan uge 41