Under bjælken af Jens Andersen

Oktoberbøger

Min oktober byder på seriebøger indenfor krimigenren. Jeg har en del til at ligge i læsebunken, og hvad er bedre end at vende tilbage til et kendt miljø og gense de kendte karakterer. Jeg ved, at denne måned bliver både god, spændende og uhyggelig.

Se septemberbøger her.

Koldbrand af Cilla & Rolf Börjlind

5. bog i serien om Tom Stilton og Olivia Rönning. Serien er spændende, men også uhyggelig og grum. Forfatterparret skriver om de historier, der florerer i vores samtid. De har tidligere skrevet manuskript til flere afsnit af de populære svenske tv-serier Beck og Wallander.

Vådeskud af Katrine Engberg

Jeppe Kørner og Anette Werner er tilbage i godt selskab med Esther de Laurenti i 4. bog i serien. Der er noget hverdagsagtigt over historierne, hvilket gør at jeg lever mig ind i universet. Katrine Engberg skriver fantastisk, og har desuden flere nationale nomineringer og priser bag sig, hvilket hun har fortjent.

Hvad skal du læse i oktober måned?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Under bjælken af Jens Andersen