Træningsplan uge 43

Divine bodylotion 01 fra Karmameju

Den værste bodylotion for mig er, en der er tynd, og løber mellem fingerne. Den mætter ikke min hud, og jeg føler ikke den lækre og fulde effekt. Derfor er jeg altid på jagt, efter en som kan opfylde mine behov. Vi nærmer os hastigt den tid på året, hvor huden nemt bliver tør, og derfor er det vigtigt med et godt produkt netop nu. Heldigvis har jeg lige fundet endnu et himmelsk produkt, som kan modvirke dette.

Jeg er medlem hos Goodiebox, hvor jeg hver måned får nogle lækre produkter. Et af de produkter jeg har modtaget, er den lækre Divine bodylotion 01 fra Karmameju. Jeg har nu brugt den i 14 dage, og den er lige mig. Den er lækker at smøre på huden. Den er fed, men ikke for fed, hvilket jeg elsker. Den har en mild og sanselig duft, og så kan jeg mærke, hvordan den mætter og trænger ned i huden. Mine ben bliver bløde og dejlig.

Divine bodylotion 01 fra Karmameju kan købes hos min beautypusher her.

bodylotion

For at få den bedste effekt med en bodylotion er det vigtigt at smøre huden ind lige efter badet, når huden stadig er fugtig. Og under alle omstændigheder max inden for 5 minutter efter endt bad. Så har produktet nemmere ved at trænge ind. Ikke noget med at tørre for meget med håndklædet. Det er den fugtige hud, der gør hele forskellen.

Jeg kan iøvrigt også anbefale Karmamejus body oil 02.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsplan uge 43