Magisk jul i skulpturparken Blokhus

Serendipity fra Rituals

//Reklame - Gave fra Polhem Danmark og Rituals//

Jeg er blevet så glad for Rituals, eller faktisk så er hele min familie blevet vild med produkterne. De dufter dejligt, og er lækre at bruge. Man bliver så glad og til dels overrasket, når man dufter til dem. Når Matti min søn har været i bad og vasket sig i shower gelen, og jeg skal kramme ham, inden han skal i seng, bliver jeg først overrasket, og derefter glad fordi duften er så dejlig. Også når han har vasket hænder med den lækre håndsæbe, og jeg lige får sådan et par børnehænder i ansigtet, og forventer de lugter lidt halvdårligt, og tilmed er beskidte, men så dufter de lige pludselig helt vidunderligt. Det er sådan, jeg har det med Rituals produkter. De giver overraskende fredfyldte øjeblikke.

Rituals byder på mange lækre serier i deres produktkatalog, og med de dejligste dufte. Nu har de tilføjet en ny linje til familien, som hedder Serendipity. Det er deres vinterlinje, som er lavet i en limited edition. Den indeholder en blanding af Asiens ti mest hellige olier, der nærer og gør huden ekstra blød og mæt. De ti dufte er:

  1. Mandelolie
  2. Tsubaki olie
  3. Jojobaolie
  4. Sesamolie
  5. Sandeltræolie
  6. Perilla olie
  7. Kokosolie
  8. Kukui olie
  9. Kæmpenatlysolie
  10. Moringa olie

Designet på produkterne fra Serendipity ligner et kunstværk. De blå farver changere mellem hinanden, og kan ligne nattens farver, samtidig med at de glinser lidt, når lyset falder på.

Håndsæbe & Håndlotion

En flydende håndsæbe kan umiddelbar være mere lækker, end man lige tror. Det var først da jeg prøvede denne, at det gik op for mig, hvor dejlig og blød en håndsæbe kan være.  Den tørrer ikke hånderne ud, men efterlader dem bløde og velduftende.

Under disse håndspritstilstande er det ekstra vigtigt med en god håndlotion. Hænderne tørrer hurtigt ud, når der sprittes af flere gange om dagen, og kulden gør det ikke bedre. Vi er glade for denne håndlotion. Duften og effekten er fin, og nem at bruge uden af virke fedtet.

Der står det er et køkkensæt, men jeg har sættet til at stå ved vasken på badeværelset, og de pynter gevaldigt i rummet. Det giver lidt en eksklusiv følelse.

Body oil

Jeg bruger denne olie lige efter badet, hvor kroppen stadig er lidt fugtig. Jeg massere den godt ind, indtil olien er absorberet, hvilket sker ret hurtigt. Olien er drøj i brug, så vær forsigtig første gang.

Jeg bliver mere og mere vild med olier. De kan noget mere, og noget andet. Det er som om, at de til tider er bedre til min hud end body cremer. Min hud er tør, og det bliver bestemt ikke bedre, når vi går vinteren i møde. Olier mætter huden på en dejlig måde, så den ser skinnende og pæn ud.

Denne olie hverken klistrer eller fedter, og er nem at smøre på huden, som efterlades lækker og blød. Huden får en flot naturlig glød, og får den fantastiske spaduft, som alle Rituals produkter har.

Shower gel

Jeg er helt vild med denne shower gel. Gelen omdannes til silkeblød skum, når den kommer i kontakt med vand. Den er drøj i brug, så pas på når du trykker den ud. Konsistensen er silkeblød og lækker, at smøre kroppen ind i, og gør huden ren og blød. Jeg elsker den vidunderlige duft, og den minder mig om en lækker spaoplevelse. Jeg glædes over at bruge den i badet hver morgen. Dette er et produkt, jeg altid vil vende tilbage til.

Duftlys 

Det er en afslappende måde at sprede behagelig duft i hjemmet på, når man tænder et duftlys. Duften er kraftig, når lyset tændes, men alligevel behagelig. Lyset dufter også, når det ikke er tændt, og pynter på enhver hylde. Lyset brænder i 50 timer.

Mangler du en værtindegave til nytår, så giver disse produkter den perfekte spaoplevelse i hjemmet.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Magisk jul i skulpturparken Blokhus