Glow Anti-Ageing Day Cream fra Rituals

Intense Hydrating Serum fra Rituals

//Reklame – Gave fra Polhem Danmark & Rituals//

Jo ældre jeg bliver, jo mere mærker jeg, hvor glad mit ansigt er for serum. Hvis jeg ikke bruger den, kan jeg mærke det hele dagen. Så føles min hud som om, at den ikke har fået tilført nok fugt. Jeg mangler den mættende fornemmelse i huden. Så for mig er det et utroligt vigtigt produkt.

Denne serum er fra kollektionen Namaste, og er kendt for at glatte og genoplive huden. Den indeholder bl.a. glycerin som giver fugt til huden, hvilket er godt til alle hudtyper. Det er især godt for tør hud, men også fedtet hud. Jo ældre vi bliver, jo mere har vores hud brug for fugt, og derfor er dette en vigtig ingrediens.

En anden vigtig ingrediens i denne serum er hyaluronsyre, som hurtigt trænger ind i huden, giver fugt og hjælper med at reducere rynker. Desuden beskytter og genopretter den hudens naturlige fugtbalance.

Serummet er tyndt og absorberes hurtigt i huden. Min hud er til den tørre side, og er vild med fugt. Når jeg har duppet den på, føles det som om, at huden bliver fyldt op med fugt, og det er en rigtig god følelse. Den har virket godt på min hud, og fugtbalancen virker en smule bedre. Min hud har til dels også været ensfarvet i hele ansigtet. Jeg vil dog bruge dette produkt som et sommerprodukt, da jeg i vinterperioden har brug for mere fugt.

Intense Hydrating Serum fra Rituals ♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glow Anti-Ageing Day Cream fra Rituals