Miniguide til Alanya i Tyrkiet

Glow Anti-Ageing Day Cream fra Rituals

//Reklame - Gave fra Polhem Danmark & Rituals//

Det bedste ved et renseritual af ansigtet, er når jeg til sidst, smører cremen på. Et ansigt med fugt og en hud i balance, er en af de rareste følelser, jeg kender. Min hud i ansigt har altid brug for ekstra opmærksomhed i form af søvn, vand og lækre plejende produkter, men rejsen til den bedste dagcreme, kan til tider være lang. Så jeg laver research, og prøver mig frem.

Denne dagcreme er kendt fra kollektionen Namaste. Den indeholder palmitoyl, som er et peptid, der reducere og udglatte linjer. Cremen er kendt for at være lindrende, plejende og fugtgivende, og giver huden glød, så den bliver flot og ensartet. Duften er mild og cremet, og ikke mindst skøn.

Designet er smukt, og det stilrene udtryk passer på et hvert badeværelse. Marmor-looket er et tidløs og enkelt design, og med det metallicfarvede låg, bliver looket fuldendt. Når krukken er tom, kan man købe en refill, og så planter Ritual et træ til gengæld.

Cremen er fast og tyk i konsistensen, og lækker at påfører huden. Den virker ikke fedtet på min hud, og trænger hurtigt ind, men den forsvinder ikke helt, hvilket er godt. Den giver fugt, men huden kan godt virke lidt stram, når cremen er trængt ind, dog er huden stadig blød, og virker plejende.

Jeg skifter ofte cremer i sæsoner, da min hud kræver ekstra fugt om vinteren, og mindre om sommeren. Denne her er perfekt som sommer og efterårscreme for mig.

Glow Anti-Ageing Day Cream fra Rituals ♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miniguide til Alanya i Tyrkiet