Månedsmål i juli

Summer Box of joy fra Rituals

//Reklame – Gave fra Polhem Danmark & Rituals//

Når julens kalendergaver bliver til sommeren selvforkælelse. Ta med på en 13 dages sjælefuld rejse med lækre overraskelser hver dag, pakket ind i hver sin æske. Vi rejser til Tyrkiet lige om lidt, og mange af disse produkter ligger selvfølgelig allerede i kufferten.

The Ritual of Karma Body Shimmer Oil 

Denne olie hverken klistrer eller fedter, og er nem at smøre på huden, som efterlades lækker og blød. Huden får en flot naturlig glød, og får den fantastiske spaduft, som alle Rituals produkter har. Når jeg har smurt kroppen inden i olien, krammer jeg til sidst hårspidserne, så de lige får det sidste olie fra hænderne. Og i mit hår er lidt glimmer altid velkommen. Har du brug for lidt ekstra sommermagi, er denne olie et hit. Brug den på kraveben, arme og udskæring. Olien giver en smuk ensfarvet hud. 

The Ritual of Karma Hair & Body Mist 

Lækker mist som jeg bruger mest i håret. Mit hår ser tit tør og trist ud, men med nogle pift fra denne mist, får det hurtigt liv og glans, og ser meget mere sundt ud. Den kan altså noget godt. Et fugtboost i ansigtet, på en varm dag er også lækkert. Så bliver man lige mindet om det dejligt og afslappende element.

The Ritual of Karma Body Cream 

Alt er ekstremt lækkert ved Rituals body cream. Cremen har den lækreste konsistens, og så dufter den af spaophold og ferie i sydens sol. Selv Jens (min mand) siger, at den dufter dejligt. Han kan dufte det, hver gang jeg har brugt den. Jeg har prøvet mange body lotions, body cremer og body butter, og det er ikke mange, der er virkelig gode, men denne her er et rigtig godt bud.

Travel L’Éclat 

Unisex parfumen er en rejse i et duftende univers. Det bitre appelsintræ, frisk forår, blomster og et strejf af honningnoter. Parfumeflasken er 100% genanvendelig.

The Ritual of Mehr Hand Balm

Dejlig håndcreme til hænderne. Konsistensen er perfekt, ikke for tynd og ikke for tyk. Den forsvinder hurtigt ind i huden, og efterlader ikke et fedtet lag. Hænderne bliver bløde, og dufter dejligt. Jeg bruger ikke håndlotion hver dag, men når jeg lige synes, at hænderne trænger.

The Ritual of Mehr Parfum d’Interieur 

Udover duftlys, laver Rituals også duftspray til hjemmet. Et enkelt spray og dit hjem vil dufte vidunderligt. Denne spray dufter af cedertræ, sød appelsin og krydderier. En lille luksus som vil skabe en varm atmosfære i dit hjem. Det er en lille rejsestørrelse, som også kan medbringes på ferien. Jeg er vild med den.

The Ritual of Karma Cooling After Sun Shower Gel 

Denne shower gel er rigtig lækker at smøre kroppen ind i. Den har en cremende, blød og kølende effekt på huden. Hvis man dufter til den, kan man fornemme det kølende element. Er effektiv efter en dag i solen. Jo længere tid den sidder på huden i bruseren, jo mere køler den. 

The Ritual of Karma Mild Body Scrub Clay 

Jeg er ikke altid lige god til at huske bodyscrubben, men med denne her, kunne det godt blive nemmere og mere overskueligt. Mild lerscrub med få skrubbekorn i. Dufter dejligt, og efterlader huden blød og mættet. Pga den bløde tekstur, kan den bruges flere gange om ugen.

Advent Mini Candle Private Collection – Sweet Jasmine

Jeg har først for nyligt opdaget glæden ved duftlys. De er især effektive på badeværelset, men jeg bruger dem også i soveværelset. I stedet for en syntetisk duftspray eller andet wcduft, er det her en meget mere autentisk og lækker duft. Lyset behøver ikke engang at være tændt, og alligvel dufter det dejligt.

The Ritual of Karma Water Body Spray

Jeg har kun lige prøvet denne spray kort, men følelsen når den rammer huden, er vidunderlig. Det føles så mildt og blødt, og huden mærkes lækker og fugtig bagefter. Jeg glæder mig til at medbringe den til Tyrkiet, så jeg kan få testet den ordentligt, efter de lange dage ved stranden og poolen.

The Ritual of Mehr Foaming Shower Gel

Jeg er helt vild med denne shower gel. Flasken er flot, i et pænt, guldagtigt og enkelt look. Konsistensen er silkeblød og lækker, at smøre kroppen ind i. Jeg elsker den dejlige, søde og vidunderlig duft. Jeg glæder mig til, at skal bruge den i badet hver morgen. Denne shower gel kan nemt blive kendt for den dejlige duft, og lækre konsistens, og hører til under skønhedsklassikere. Det er helt klart min favorit indenfor shower gel produkter.

Hourglass

Et fint lille timeglas som kan være enormt nyttigt på badeværelset. Det kan bruges, når du har ansigtsmaske på, hårkur i, tørbørstning af kroppen eller ansigt, eller andet der bliver mere effektivt, hvis man gør det, i den tid der anbefales. Det tager 15 minutter for sandet at løbe igennem.

The Ritual of Namaste Anti-Aging Serum 

Den trænger nemt ind i huden, og man får fornemmelsen af, at porrerne bliver fyldt godt op. Denne serum giver glød og genopretter de fine linjer og rynker. Jeg glæder mit til at bruge den lidt mere for, at se om følelsen holder.

Jeg er vanvittig begejstret for krops- og hårprodukterne fra Rituals. Hver gang jeg prøver et ny produkt, bliver jeg lige overrasket over, hvor godt og lækkert det føles at bruge, og ikke mindst dufter. De har det, der skal til, og er et perfekt match til min hud.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedsmål i juli