Antikaos af Johan Ottosen

Airbnb lejlighed i Torremolinos i Spanien

Ved et tilfælde fandt vi denne fine Airbnb lejlighed i Torremolinos i Spanien, og boede der 5 dage i sommerferien. Fra start til slut var oplevelsen fantastisk, og helt perfekt til en familie på 4 personer.

Lejlighedhedskomplekset ligger i en fredelig og rolig gade, og er indhegnet hele vejen rundt med låst port. I den lille have findes en privat pool, hvor der kun er få badende gæster. Det tager 5 til 7 minutter at gå ned for at handle i Lidl, og 15 minutter til stranden.

På stranden finder du alt. Den lange strandpromenade er fyldt med små spisesteder, kiosker og butikker. På strander kan du leje strandstole og parasoller, og købe dig til mange forskellige slags vandsportsaktiviteter. Hvis jeg skal bade i havet, er der størst sandsynlighed for at det sker, hvis jeg kan se bunden, og at det er en ren sandbund, og det var heldigvis tilfældet her. Lækker stand der varmt kan anbefales.

Lejligheden er udstyret med alt, man har brug for under sit ophold. Der er vaskemaskine, opvaskemaskine, poolhåndklæder, almindelige håndklæder og sengelinned. Air condition og smart tv i både stuen og på de to værelser. WiFi virkede upåklageligt. Lejligheden er hyggelig, hjemlig og lækker, og alt er rent og pænt.

På den hyggelige altan er der plads til både afslapning og at spise. Og fra altanen kan man kigge ned i den lille have og se poolen.

Værterne til denne lejlighed var meget søde, hjælpsomme og venlige. De tog imod os ved lejligheden, da vi ankom, og gav os instrukser om alt. De gav tips til spisesteder, og var tilgængelige under hele opholdet. De havde også sørget for både iskolde vand og øl i køleskabet.

En skøn oase i Torremolinos, og en Superhost familie der informerer og hjælper med alt. Trygt lejlighedskompleks med privat p-plads. Det er helt sikkert en lejlighed og famile, som vi gerne vil vende tilbage til.

Airbnb lejlighed i Torremolinos i Spanien ♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Antikaos af Johan Ottosen