Kakaovafler med gulerod

Lejlighed til deling af Beth O´leary

Denne bog lyder sjov, løjerlig og morsom. Den er blevet sammenlignet med Jojo Moyes og Bridget Jones, hvilket jo kun kan blive godt. Tænk at skal dele lejlighed med en, man ikke kender, så den ene har lejligheden om dagen og den anden om natten. Jeg tænker og håber, at det bliver en skøn læseoplevelse.

Tiffy More er flyttet fra sin kæreste, og har brug for en billig lejlighed hurtigst muligt. Hun finder en delelejlighed, hvor hun kan være om aftenen, natten og weekenden, da lejlighedens ejer kun bruger den om dagen pga natarbejde, og overnatter hos sin kæreste i weekenden. Det er en lille etværelses lejlighed, men en perfekt løsning. Tiffys venner synes, det lyder skørt, og iøvrigt er lejlighedens ejer en fyr.

Da Tiffy flytter ind, har hun ikke mødt Leon, og der går ikke længe, for de begynder at kommunikere via post-it notes, og lærer hinanden bedre og bedre at kende. Mange vigtige ting fylder i deres liv, og deres beskeder bliver længere og længere og hyggeligere og hyggeligere.

Ved en fejl befinder de sig en dag begge to i lejligheden. Den ene i badet, og den anden på vej i bad. Derefter bliver intet som før.

Jeg har virkelig hygget mig med at læse denne bog, som både var romantisk, sjov og rørende. Der var flere gange, at jeg tog mig selv i at sidde og smågrine over pinlige og akavede scener. Det er også en historie om, at ægte skønhed kommer indefra, og at ydre skønhed er overvurderet. Vi har så travlt med at forfølge æstetisk, at vi glemmer alt om det, der virkelig tæller. Ville det ikke være vidunderligt, at starte et forhold på skrevne samtaler og så først mødes senere? Den idé kan jeg ret godt lide.

Jeg er vild med Tiffy. Hun er godtroende, omsorgsfuld og følsom. Hun er lige kommet ud af et dårligt forhold, hvor hun ikke har været klar over, at kæresten manipulerede med hende. Hun virker usikker, men udvikler sig hele tiden igennem bogen. Og da ekskæresten fortsat chikanere hende lidt for meget, begynder hun langt om længe at stå op for sig selv, og gøre det hun føler for, med støtte og hjælp fra vennerne.

Leon er den skønneste fyr, der er meget hemmelighedsfuld og ret stille. Hele hans liv handler pt kun om broderen, som sidder uskyldigt fængslet. Han er hjemme på bestemte tidspunkter for at modtage opkald fra fængslet, og sparer alle sine penge op til en advokat. Men langsomt begynder de små post-it notes også, at fylde og betyde en del i hans hverdag.

Tiffy og Leon skiftes til at fortælle et kapitel, hvilket gør, at man får et stort indblik i begge deres liv og baggrund. Det fungerer rigtig godt, og man kommer til at elske dem begge endnu mere.

Lejlighed til deling af Beth O´leary fra HarperCollins ♥♥♥♥♥♥

Hvis du kunne lide denne bog, kan du også læse:

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kakaovafler med gulerod