Grøn gryde

Miniguide til Andalusien i Spanien

Valget af sommerferie faldt i år på Spanien nærmere betegnet Mijas i Andalusien. Spanien er vores favorit ferieland, og vi har lejet en privat lejlighed. Vi har altid sværget til charterrejser, men det er slut nu. Der er en mere afslappet følelse over, at have bil hele ugen og bo i egen lejlighed hvor man kan være sin helt egen.

Nedenfor har jeg lavet en miniguide til stederne, som vi besøgte under vores ferie.

Fuengirola

Fuengirola Zoologisk have er en af de nyeste i Europa. Det er en hyggelig oase midt i byen, fyldt med alverdens dyr som flagermus, løver, krokodiller og mystiske dyr vi ikke havde set i virkeligheden før. Bestemt et besøg værd.

Shoppingcentret Miramar har mange forskellige butikker og spisesteder. Plus et stort varehus og masser af parkeringsmuligheder.

Byen har en smuk strandpromenade, der er 7 km lang, og som er populær blandt børnefamilier pga lavvande. Her er fyldt med restauranter, og udsigten er vidunderlig.

Cabopino

Andys Beach er en hyggelig lille strand med masser af atmosfære. Man kan købe mad og drinks, få en omgang massage og en hoppetur på trampolinerne. Det er også muligt, at gå en tur langs træpromenaden der snor sig ind i den smukke natur.

Marbella

Shoppingcentet La Cañada er super flot, og har mange lækre butikker. Det er større og pænere end Miramar, og har flere butikker. Her ligger også et stort varehus.

I lystbådehavnen Puerto Banús ligger den ene store luksus yacht efter den anden. Her er fyldt med velhavende mennesker, der nyder livet, mens vi andre drømmer os langt væk ude på havet, i de smukke yachts til lækker frokost og champagne.

På den smalle havnepromenade finder man alle de store tøjmærker som Dior, Gucci, Louis Vuitton og mange flere. Det kan minde om en miniudgave af Cannes. Og i selvsamme gade kører den ene flotte bil forbi efter den anden. Både Rolls Royce, Ferrari og Lamborghini nåede forbi, mens vi gik det. Man kan roligt kalde det blær i topklasse, og der blev selvfølgelig også gasset lidt ekstra op, så folk vender hovederne for at kigge.

Andalusien er et dejligt sted at holde ferie, og oplevelserne er uendelige. Derfor glæder vi os altid til ferie i Spanien.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grøn gryde