Blæst af Anne Mette Kirk

Ibis Styles Hamburg Barmbek i Hamborg – Tyskland

I år holder vi sommerferie i Spanien. Når det er højsæson, er der mange penge at spare, hvis man flyver fra Hamborg lufthavn. Rejsen er nok også lidt billigere, når man skal flyver kl.6 om morgenen, og være der kl.4. Det skulle vi, og derfor valgte vi at køre dagen før, og overnatte på et hotel tæt på lufthavnen.
Vi boede på Ibis Styles, der ligger 15 minutters kørsel væk fra lufthavnen.

Hotellet ligger i en rundkørsel med jernbanen helt op af bagsiden. Det stod der ikke noget om, men støjen var ok, vi fik da sovet lidt.

Der findes 188 værelser, fitnessrum, vaskeri, restaurant og bar, og så har hotellet 3 stjerner.

Der var 1 enkelt p-plads i kælderen, ellers tror jeg, at det kan være svært at finde en. Der var biler parkeret over alt udenfor hotellet.

Værelset var med dobbeltseng, sovesofa, lille skrivebord og Tv. Wc og bad i hvert sit rum. Rustik og hyggelig stil. Meget pænt og rent over hele hotellet.
Der var også gratis wifi, hvilket jo er vigtigt, i hvert fald for vores børn.

Vi spiste aftensmad i restauranten. Hyggeligt og stemningsfyldt sted. Maden og prisen var ok.

Der var 24 timers service i receptionen, men da vi skulle afsted klokken 3.30 om natten, var receptionisten væk. Vi kunne heller ikke komme ud af p-kælderen, men heldigvis nåede vi kun at holde der et par minutter før receptionisten var der, og fik os lukket ud.

Rigtigt fint hotel til en enkelt overnatning. Hvis jeg skulle have flere overnatninger, ville jeg nok vælge et andet hotel, primært på grund af jernbanen i baggården.

Ibis Styles Hamburg Barmbek i Hamborg – Tyskland
♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blæst af Anne Mette Kirk