Vegetar i Egypten

Egypten med vandland

Det er første gang, at vi har valgt et hotel med badeland, og det er det vildeste og største badeland, vi nogensinde har været i. Her er ca. 10 pools, plus nogle har adgang til pools fra deres værelser, plus der er ca. 8 pools, man rutscher ned i ved de store vandrutschebaner. Ungerne elsker det, og vi keder os ikke fra kl. 10 til kl.17.

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Der blæser lidt om formiddagen, så der er vi i den varme pool foran hotellet, hvor vandet er 30 grader. Det er så varmt og helt vidunderligt, især når man er kuldeskær.

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter frokost går vi i vandland. Luca er i alle de store rutschebaner og Matti i de små rutschebaner. Luca har fået en veninde. Matilde fra Aarhus, også 7 år. Så de underholder hinanden det meste af dagen. De dykker, svømmer og rutscher hele tiden.

image

Diverse pools lukker kl. 17. Så kl.16.30 går vi tilbage til den varme pool. Det bliver lidt køligt om eftermiddagen, når solen er på vej ned, så det er perfekt lige at blive varmet som afslutning på badningen. Hver aften er vi så trætte alle sammen. Dejligt at dyrke sjov motion hele dagen.

Det er så lækkert og absolut ikke sidste gang, at vi har valgt et hotel med vandrutschebaner/vandland.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegetar i Egypten