M'Gouna - 5 formidable fra Rituals

Et køkken med flere funktionaliteter på mindre plads

Annonce

Du har måske ikke tænkt, at det kan lade sig gøre, men et ret så lille køkken kan godt indeholde både køleskab, fryser, ovn og mikroovn på selv det færreste kvadratmeter. Der er naturligvis grænser, men det meste kan lade sig gøre. Bor du i studiebolig, på kollegie, er førstegangskøber af en bolig – eller har du blot et mikroskopisk køkken? Frygt ej! Du kan sagtens få dig et velfungerende køkken – læs blot mere i denne artikel.

 

Quooker – vandhanen med kogende vand

Med en quooker kan du slippe for konstant at skulle sætte vand over i en gryde eller koge vand med en elkoger. For sæt nu, at du bare kan få kogende vand direkte fra vandhanen. Det er nu ret så smart. Det er nemt og hurtigt, og kræver altså ikke yderligere plads. Vandhanen skal ikke engang opvarme. Er du i tvivl om dit køkken har de rette elementer før du kan få installeret en quooker? I så fald vil køkkenforhandlere som AUBO kunne hjælpe dig med sparring omkring dette. Hos AUBO finder du et køkken, der opfylder lige præcis din drøm.

 

Kombiovnen – almindelig ovn og mikrobølgeovn i ét

En kombiovn er en ret så smart ovn, som simpelthen kombinerer både en almindelig ovn og en mikrobølgeovn. Flytter man ind i en bolig med et trængt og knap så rummeligt køkken, er det tit hér de fleste oplever at skulle gå på kompromis. Men sådan behøver det ikke at være! For med en kombiovn kan du både tilberede lækre retter i ovn eller blot opvarme gårsdagens rester fra aftensmaden. Hos AUBO finder du et køkken, der opfylder lige præcis din drøm, så søg sparring hos dem.

 

Køleskab med frostboks

Har du ikke plads til både en fryser og et køleskab, kan en kombination være ideel. De fleste køleskabe med frysebokse har dog begrænset plads til frostvarer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

M'Gouna - 5 formidable fra Rituals