Frisk pasta med squash og falafel

M’Gouna – 5 formidable fra Rituals

//Reklame - Gave fra Polhem Denmark & Rituals//

En ny Limited edition fra Rituals har fundet sin vej til min badeværelseshylde. Kollektionen er en hyldest til den marokkanske dal af roser, blandet med blød pink og saftig frugt.

Damask Rosen er et symbol på skønhed og renhed, og rosenduften er kraftig, frisk og honningagtig. Frøolien fra figenkaktussen har en frugtig duft, der ikke er for sød. Den symbolisere håb og udholdenhed, og er blevet brugt til helbredende formål. M’Gounas duft er for mig mental afslapning, afstressning og god for krop og sjæl.

Foaming shower gel

Jeg har skrevet om denne gel for. Jeg elsker at bruge den, ja det gør hele min familie faktisk. Gelen omdannes til skum, når den kommer i kontakt med vand. Den er drøj i brug, så pas på når du trykker den ud. Denne her virker tykkere i gelen, end de andre, jeg har prøvet. Og så føles den en smule mere lækker. Skal du give en skønhedsgave til nogen, så er dette en perfekt gave.

Body mousse-to-oil

Bodyoile på skum. Det havde jeg ikke prøvet før. Det er en lækker fornemmelse, at smøre skum på kroppen. Det kan være lidt svært at styre, da der skal bruges en del, men det trænger hurtigt ind i huden. Man kan godt mærke, at huden efterlades olieagtig. Produktet kan godt gå hen og blive et stort hit.

Body mask

Dette er en luksus, jeg ikke har prøvet før. En kropsmaske der smøres på i et tyndt lag 2 minutter før man går i bad. Den indeholder små korn som eksfoliere, mens den smøres på. Huden bliver blød og glat, og dufter himmelsk.

Body cream

Min favorit body creme året rundt, og jeg elsker alt ved den. Den er fugtgivende, blødgørende og trænger godt ind i huden. Konsistensen er lækker, og hunden føles efterfølgende velplejet og blød. Er din hud meget tør, så er denne body creme perfekt på alle måder.

Home perfume

Det er altid lækkert med et rent og friskt hjem, da det giver ro og afslapning. Sommetider er det lækkert med en øjeblikkelig duft, når der er brug for det, f.eks. hvis man skal have gæster. Om sommeren er det nemmere at lufte godt ud, end det er om vinteren. Så det kan være en fordel, at have en rum-parfume til at stå, da den skønne duft kommer øjeblikkeligt. Det er altså en god opfindelse.

Tørklæde

Meget smukt tørklæde. Billedet forestiller Damask rosen og Figenkaktussen. Jeg er vild med farven, der er helt perfekt til sommerlooket.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frisk pasta med squash og falafel