Sælg ud og spar op

Findes der en, findes der flere af Mhairi McFarlane

Jeg har allerede delt, hvor begejstret jeg er for Mcfarlane, så det er selvfølgelig givet, at jeg skal læse endnu en af hendes bøger. Det er hyggeligt, morsomt og helt vidunderlig læsning, og jeg glæder mig til gensynet med forfatterens univers.

Edie er til bryllup med sine venner fra arbejde, og pludselig står hun, og kysser med gommen. De bliver taget på fersk gerning, og Edie gør alt for at slippe væk fra brylluppet, uden nogen opdager det. Der går ikke lang til, før hun ender i en shitstorm på de sociale medier, og siger derfor sit job op for at flytte væk fra byen i noget tid.

Edies chef accepterer ikke hendes opsigelse, men tilbyder hende i stedet for at være ghostwriter på en biografi om den meget populære og kendte stjerne Elliot Owen. Han bor i Nottingham, byen hvor Edie er vokset op, og derfor flytter hun hjem til sin far og søster. Det lyder som en nem opgave, men Edies første møde med Elliot går ikke godt. Elliot er nemlig ikke interesseret i at få skrevet sin biografi.

Charmerende og hyggelig historie som man kommer i god stemning af at læse. Jeg slugte bogen lynhurtigt, og elskede følelsen, som den gav mig. Jeg ønskede bare at strække nydelsen så længe som muligt.

Jeg knuselskede Edie, også selvom hun lavede det uheldigt stunt til brylluppet. Jeg krummede virkelig tæer, da de blev opdaget, men i mit stille sind heppede jeg på hende, og håbede inderligt, at hun ville kunne give den fyr tilbage at samme utaknemmelige skuffe.

Jeg var ret begejstret for Elliot. Måske endda lidt forelsket i ham. Fra den gådefulde start, synes jeg, at han var spændende, både kendissiden af ham, men også familiesiden og historien om hans forældre og broderen. Selvom han virkede arrogant, var det i sidste ende for at beskytte sig selv mod medierne. Og familiemæssig var han jo helt fantastisk.

Jeg kunne godt lide Edies dannelsesrejse. Hvordan hun til at starte med tog ferie og flyttede fra byen for at gemme sig hos sin far. Men så blev hun pludselig handlekraftig, og tog affære, fordi hun fik mulighed for at være en anden og bedre udgave af sig selv, og tog kampen op for at stå ansigt til ansigt med dem som anklagede hende. Det var så spændende at følge med i, og se hvordan cirklen blev sluttet, og hun endelig fandt sin indre ro, og ikke påtog sig skylden for det som var sket.

Findes der en, findes der flere af Mhairi McFarlane fra HarperCollins Nordic DK ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sælg ud og spar op