Skønhedsprodukter A-Å

I det øjeblik var jeg din af Mhairi McFarlane

Gammel kærlighed ruster aldrig, og åbenbart heller ikke for Rachel. Tænk at genfinde sin gamle flamme og personen så desværre er gift. Det må være så ulykkeligt og sørgmodigt at finde ud af. Men hvad mon der sker? Det bliver spændende at læse.

Rachel har været sammen med Rhys i 13 år, og er i gang med at planlægge bryllup. Midt i diskussionerne om musikken til brylluppet, bestemmer Rachel sig for at ophæve forlovelsen og afbryde brylluppet, da hun ikke mener, at der er noget godt i forholdet at bygge videre på.

Kort tid efter Rachel har brudt forlovelsen, hører hun, at hendes gamle ven og ungdomskærlighed er flyttet til byen. Hun har ikke set ham i ti år, men finder hurtigt ud af, hvor hun skal finde ham, og støder “tilfældigt” ind i ham på biblioteket.

De genoptager deres venskab, men desværre for Rachel er Ben gift med Liv. Alligevel blusser den gamle kærlighed op i Rachel, og det virker ikke til at påvirke Ben. Spørgsmålet er bare, om venskab virker for Rachel på længere sigt.

Det er første gang, at jeg læser noget af denne forfatter, og det er absolut ikke sidste gang. En hyggelig, spændende og god kærlighedshistorie hvor man får den der higen efter at finde ud af, hvad bogen slutter med. Og derfor er den også hurtig læst.

Jeg led sådan med Rachel, for alt går galt for hende. Først bryder hun sin egen forlovelse. Så møder hun sin drømmemand (Ben) igen efter 10 år, men han er nu gift med en smuk kvinde, som han også har et hus med. Ikke nok med det, så skal hun høre han sige, at hendes udseende er uinteressant, og hun er som en søster. Så leger Ben & Liv Kirsten giftekniv over for Rachel, hvilket må være så pinligt og dødirriterende, når man ikke ved på forhånd, hvad der sker. Sidst men ikke mindst, da hun så langt om længe erklærer sin store kærlighed til ham, er den ikke gengældt. Og så kan det jo faktisk ikke blive værre.

Selvom Rachel var noget uheldig, kunne jeg godt lide, at hun alligevel holdt hovedet højt, og gjorde noget, i stedet for bare at foretage sig ingenting. Måske handlingen af og til var lidt forudsigelig, men jeg synes, at det var dejligt at vide, at det hele nok skulle gå.

I det øjeblik var jeg din af Mhairi McFarlane fra Harper Collins Nordic ♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønhedsprodukter A-Å