8 ting om sundhed at sætte på to do listen

Hvis bare du var min af Mhairi McFarlane

//Reklame - Anmeldereksemplar fra HarperCollins//

Jeg har læst alle de andre bøger, Mcfarlane har skrevet, og jeg har elsket dem alle sammen. Det er skønne, charmerende og sjove historier, så jeg ved bare, at det her bliver rigtig godt, og den helt perfekte campingbog.

Laurie bor med sin kæreste, som hun har været sammen med i mange år. Hun vil gerne snart have børn, da hun er 36 år, men han vil gerne vente lidt endnu. De arbejder i det samme advokatfirma, men i hver sin afdeling. Alt er godt, og Laurie lever det perfekte liv.

Men en dag ud af det blå, gør Dan en ende på forholdet. Iøvrigt har han også fundet en ny kæreste, som han har gjort gravid. Lauries verden bryder sammen. Får hun nogenside børn, når hun allerede er 36 år, skal hun til at date igen, og hvordan skal hun kunne arbejde samme sted som Dan, og se på ham hver dag.

Nyheden bliver snart spredt over alt på advokatkontoret, og Laurie er så ydmyget, at hun ikke kan holde det ud. Skæbnen vil, at hun ender i en defekt elevator med Jamie, som har ry for at være kontorets playboy. Han har tilfældigvis brug for en fake kæreste, til at stige i graderne på kontoret, og Laurie vil gerne have en hot date, der kan få sladdertanterne til at snakke.

Jamie og Laurie planlægger den perfekte iscenesættelse af deres uægte romance med dates og billeder til de sociale medier. Det går hurtigt, alle ved det, men den effekt de begge ønskede, går ikke helt som planlagt, og Laurie overholder ikke den plan, de har lavet.

Jeg følte sådan med Laurie. Hun ønskede sig så inderligt et barn, og i en alder af 36 år bliver hun droppet, og ekskæresten har nu gjort en anden kvinde gravid. Ikke nok med det, så skal hun også møde ind på jobbet, hvor han også arbejder, og vide at alle kollegaerne snakker bag hende ryg. Det hele bliver bare så besværgeligt.

Jeg kunne godt lide det falske forhold, Laurie og Jamie skulle forestille at have. Ikke fordi de skulle lyve for alle folk, men fordi jeg synes, det var godt for Laurie, at hun kunne koncentrere sig om noget andet. En der kunne få hende til at grine, og som hun kunne føle sig godt tilpas med, uden at skulle ligge noget i det, og på den måde komme lidt væk fra virkeligheden.

Og fy for den lede. De mandlige kollegaer (inkl. Dan) som var både herskesyg og væmmelige, og ville have Laurie til at stoppe sit (fake) forhold til Jamie, fordi de følte, at han var en trussel mod dem og deres job, og pludselig troede de, at de bare kunne bestemme, hvad Laurie skulle føle, tænke og gøre.

Til sidst må jeg lige nævne Lauries fortrængte barndom. Tænk at hun ser en mand til sin fars bryllup, og pludselig dukker der noget op i hendes hukommelse, som hun ikke har tænkt på siden sin barndom. Hvor er det vild, at kroppen og hjernen ‘bare’ kan fortrænge oplevelser, man ikke har syntes om. Det er på sin vis godt, men endnu bedre at snakke det ud af systemet og komme overens med det som er sket. Og se lige hvad der skete da hun fik det gjort.

Endnu en skøn historie af Mhairi McFarlane. Denne er lidt anderledes opbygget, men stadig magisk, rørende og romantisk.

Hvis du kunne lide denne bog, kan du også læse:

Hvis bare du var min af Mhairi McFarlane HarperCollins ♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 ting om sundhed at sætte på to do listen