Grøn Mac 'N' Cheese

4 vidundere fra Rituals

Disse produkter er lige nu mine favoritter. De er vidunderlige, og dufter så himlen synger. Konsistens og indhold passer perfekt til min hud året rundt. De kan alle nemt blive kendt for deres dejlige dufte, og hører til under mine skønhedsklassikere, og vil helt sikkert være produkter, jeg vender tilbage til igen og igen.

Shower gel

Jeg er helt vild med denne shower gel. Flasken er flot, i et pænt, hvidt og enkelt look. Konsistensen er silkeblød og lækker, at smøre kroppen ind i. Jeg elsker den dejlige, søde og vidunderlig duft, og den minder mig om en lækker spaoplevelse. Jeg glædes over, at bruge den i badet hver morgen.

Body cream

Alt er ekstremt lækkert ved Rituals body cream. Æsken er flot og indbydende, cremen har den lækreste konsistens, og så dufter den af spaophold og ferie i sydens sol. Selv Jens (min mand) siger, at den dufter dejligt. Han kan dufte det, hver gang jeg har brugt den. Jeg har prøvet mange body lotions, body cremer og body butter, og det er ikke mange, der er virkelig gode, men denne her er et rigtig godt bud.

24h anti-perspirant spray

Endnu engang er duften fra et Rituals produkt himmelsk, og deodoranten er lækker at spraye på. Husk at den skal rystes inden brug, så du undgår hvide striber på tøjet. Hold dåsen 15 cm fra armhulen og spray. En deodorant skal bare virke, og denne føles både frisk og ren, og har en god effekt på mig.

Hair Mousse

Moussen har en lækker fast konsistens, og et rigtig godt hold som holder hele dagen. Den fungerer godt i mit hår, og giver volumen til krøllerne. Den fedter og klæber ikke i håret, men virker blød, stiver lidt af og samler lokkerne. Rituals er eksperter i den perfekte duft, og denne er ingen undtagelse. Den er meget anbefalingsværdig på alle måder. Kvaliteten er i top, den er effektiv, og får det bedste frem i mine krøller.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grøn Mac 'N' Cheese