En rigtig dame af Heidi Kølle Andersen

Loving body cream fra Rituals

//Reklame - Gave fra Polhem Denmark & Rituals//

Jeg foretrækker en tyk og fed cream til at smøre min krop ind i. Men den skal samtidig være let og luftig, og absorbere i huden med det samme. Derfor går jeg altid efter body cream eller body butter. Jeg kunne aldrig finde på at købe en bodylotion, da den er alt for tynd, og ikke har samme effekt på min hud.

Denne body creme er fra kollektionen The Rituals of Mehr, og dufter skønt af sød appelsin og ceder træ. Den giver bløde og glatte ben, og fugtniveauet er i top.

Jeg bliver ret begejstret, når jeg tænker på, hvor mange forskellige serier og produkter Rituals har. Ikke nok med, at de har en del forskellige kollektioner, så har de også et stort udvalg af produkter og tilmed tøj. Nogle af de produkter jeg skal prøve på et tidspunkt er vaskepulver, duftpinde og solcremer. Tænk at ikke kun kroppen, men også tøjet dufter så dejligt, efter at have brugt deres vaskepulver. Så bliver det da ikke bedre.

Alt er ekstremt lækkert ved Rituals body cream. Æsken er flot og indbydende, cremen har den lækreste konsistens, og så dufter den af spaophold og ferie i sydens sol. Selv Jens (min mand) siger, at den dufter dejligt. Han kan dufte det, hver gang jeg har brugt den.

Jeg har prøvet mange body lotions, body cremer og body butter, og det er ikke mange, der er virkelig gode, men denne her er et rigtig godt bud.

Loving body cream fra Rituals ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En rigtig dame af Heidi Kølle Andersen