Alt er ladesiggørligt af Marie Forleo

Cleanse your mind & body scrub fra The Rituals of Karma

//Reklame - Gave fra Polhem Denmark & Rituals//

Jeg har efterhånden skamrost mange af produkterne fra Rituals, både deres dufte, men også deres effekt, og nu har endnu en limited edition bodyscrub fundet vej til min bruser.


Den indeholder hvid lotus og hvid te, som dufter sød og mild med et strejf af blomster. Hvid lotus er lindrende og plejende, og symboliser renhed, skønhed og visdom. Mens hvid te skærper sanserne, og tilfører en frisk og ren duft. Den har en sukkeragtig konsistens, der exfolierer huden mildt, og fjerner de døde hudceller.

Scrubben trænger godt ind i huden, og føles blød og dejlig. Den er især god til tør og kedelig hud, da den genopfrisker og giver næring. Olien bliver liggende som en film på huden efter badet, og det er en dejlig fornemmelse. Jeg bruger den 1 til 2 gange hver uge for, at opnå det bløde og nærende resultat.

Et tip er, at bruger scrubben ved hårfjerning. Inden jeg går igang, giver jeg benene en omgang scrub. Så skylder jeg scrubben af, og olien deri bliver siddende, og gør arbejdet nemmere. Jeg har haft problemer med, at benene har kløet rigtig meget de efterfølgende dage, men det er ikke tilfældet mere, når jeg bruger denne bodyscrub først. Den kan også bruges til sensitive områder som hals og brystparti.

Cleanse your mind & body scrub fra The Rituals of Karma ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alt er ladesiggørligt af Marie Forleo