Operation mumie af Horst & Sandnes

Body Shimmer Oil fra Rituals

//Reklame - Gave fra Polhem Denmark & Rituals//

Masser af glimmer og glitter hører julen til. Det er selvfølgelig godt med glimmer hele året rundt, men især ved juletid. Og det gælder alt lige fra tøj og sko, til sminke og kropspleje. Der er så meget at fejre i den kommende tid som julefrokoster, juleaften og ikke mindst nytårsaften, og hvad er bedre end at have lidt ekstra glimmer på her og der. Jeg er vild med det.

Jeg bruger denne olie lige efter badet, hvor kroppen stadig er lidt fugtig. Jeg massere den godt ind, indtil olien er absorberet, hvilket sker ret hurtigt. Jeg ryster flasken godt, inden jeg hælder olien ud i hånden, og smøre den på. Olien er drøj i brug, så vær forsigtig første gang.

Rituals body shimmer oil er fra The Karma Collection, og dufter af hellig lotus og hvid te. Hellig lotus er lindrende og plejende, mens hvid te tilfører et dejligt strejf af blomsterduft. Den giver næring, og gør huden blød.

Jeg bliver mere og mere vild med olier. De kan noget mere, og noget andet. Det er som om, at de er bedre til min hud end body cremer. Min hud er tør, og det bliver bestemt ikke bedre, når vi går vinteren i møde. Olier mætter huden på en dejlig måde, så den ser skinnende og pæn ud.

Denne olie hverken klistrer eller fedter, og er nem at smøre på huden, som efterlades lækker og blød. Sammenspillet med denne her er perfekt. Huden får en flot naturlig glød, og får den fantastiske spaduft, som alle Rituals produkter har. Når jeg har smurt kroppen inden i olien, krammer jeg til sidst hårspidserne, så de lige får det sidste olie fra hænderne. Og i mit hår er lidt glimmer altid velkommen.

Har du brug for lidt ekstra julemagi, er denne olie et hit. Brug den på kraveben, arme og udskæring. Olien giver en smuk ensfarvet hud. Flasken er også smuk og indbydende at se på, og pynter på ethvert badeværelse. Det er en perfekt lille adventsgave eller værtindegave til de kommende julefrokoster.

Body Shimmer Oil fra Rituals ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Operation mumie af Horst & Sandnes