61 Idéer til decemberaktiviteter

Gavesæt fra Rituals

//Reklame - Gave fra Polhem Denmark & Rituals//

Dette er årets mest perfekte adventsgave til alle, ung som gammel, eller måske bare til dig selv.  Æsken indeholder en kropsgel, scrub, bodycreme og et duftlys, og med disse produkter kan du tage et vaskeægte hamambad hjemme hos dig selv.

Æsken har et smukt design. Den hører til Hammam serien, og indeholder rosmarin og eukalyptus. Den er udviklet til at rense og blødgøre din hud, hvilket er perfekt i disse tider, hvor kulden har indfundet sig.

Refreshing foaming shower gel

Jeg er helt vild med denne shower gel. Flasken er flot, i en pæn farve og enkelt look. Konsistensen er silkeblød og lækker, at smøre kroppen ind i. Jeg elsker den dejlige og vidunderlig duft, og den minder mig om et lækkert tyrkisk bad. Jeg glædes over, at bruge den i badet hver morgen.

Denne shower gel kan nemt blive kendt for sin dejlige konsistens, og hører til under skønhedsklassikere, og vil helt sikkert være et produkt, jeg vender tilbage til.

Soul uplifting body cream

Alt er ekstremt lækkert ved Rituals body cream. Tuben er flot og indbydende, cremen har den lækreste konsistens, og så dufter den af spaophold og ferie i sydens sol. Selv Jens (min mand) siger, at den dufter dejligt. Han kan dufte det, hver gang jeg har brugt den.

Jeg har prøvet mange body lotions, body cremer og body butter, og det er ikke mange, der er virkelig gode, men denne her er et rigtig godt bud.

Deeply purifying hot body scrub

Jeg bruger scrubben ved bl.a. hårfjerning. Inden jeg går igang, giver jeg benene en ordentlig omgang scrub, og olien deri gør arbejdet nemmere. Benene er stadig bløde uden at være fedtet, når jeg er færdig. Jeg har haft problemer med, at benene har kløet rigtig meget de efterfølgende dage, men det er ikke tilfældet mere, når jeg bruger denne bodyscrub først, da den efterlader et lag olie på huden. Scrubben kan også bruges til sensitive områder som hals og brystparti.

Duftlys

Jeg har først for nyligt opdaget glæden ved duftlys. De er især effektive på badeværelset, men jeg bruger dem også i soveværelset. I stedet for en syntetisk duftspray eller andet wcduft, er det her en meget mere autentisk og lækker duft. Lyset behøver ikke engang at være tændt, og alligvel dufter det dejligt.

Den smukke æske kan genbruges til f.eks. en ny gave, småting, billeder eller måske breve.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

61 Idéer til decemberaktiviteter