Forfatterpostkort fra Nillou Zoey Johansen

Håndsæbe & håndlotion fra Rituals

//Reklame - Gave fra Polhem Danmark & Rituals//

Jeg elsker at prøve nye produkter, ikke så meget sminke, men produkter til kroppen og ansigtet, og gerne det samme produkt, men med ny duft. Jeg kan godt lide at blive overrasket i variationen af nye produkter, og få åbnet sanserne for nye dufte, og denne gang skal det handle om hænderne.

Sweet Jasmin Hand Wash

Jeg er blevet afhængig af denne dejlig håndsæbe. Hver eneste gang jeg vasker hænder, tænker jeg over hvor vidunderlig sød og mild den dufter, og den afslappende følelse den giver. Det er næsten en form for terapi, og så er den ikke udtørrende. Konsistensen er blød, og man får følelsen af rene lækre hænder efterfølgende.

Precious Amber Hand Balm

Dejlig håndcreme til tørre hænder – som jo er tiden lige nu. Den er lidt tyndere i konsistensen, end hvad jeg ellers er til. Alligevel forsvinder den hurtigt ind i huden, og efterlader ikke et fedtet lag. Hænderne bliver bløde, og dufter lidt krydret og en snært af vanilje. Jeg bruger ikke håndlotion hver dag, men når jeg lige synes, at hænderne trænger.

De fine flasker pynter på badeværelset eller i dit køkken både i form og farve.

Håndsæben fåes også i en refill. Det er nemt at fylde over, og der er nok til at genopfylde håndsæbeflasken to gange.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forfatterpostkort fra Nillou Zoey Johansen