Body Shimmer Oil fra Rituals

Ripley’s believe it or not i København

Vi har været i København i efterårsferien, og mens drengene tog i biografen for at se Familien Addams 2, var Luca og jeg på besøg hos Ripley’s believe it or not på Rådhuspladsen. Det skøreste sted i København, hvor opdagelsesrejsen starter, så snart du træder ind ad døren.

Robert Ripley står bag den verdensberømte samling af mærkelige, skøre og fascinerende ting og fænomener. Han var meget betaget af steder og mennesker, og derfor begyndte han at samle på ting, som der er svære at tro på, men som er unægteligt sande. Museet er inddelt i 12 gallerier, og har over 500 mystiske og sjov genstande.

Vi så en udstoppet kalv med 2 hoveder.

En af genstandene var sjove spejle, som gav lange tynde ben.

Vi så også billeder, der var fremstillet af alt fra lommefnuller, til neglelak, bræk og mange andre mærkelige ting. Vi besøgte Robert Ripleys hemmelige loftkammer og ikke mindst det skræmmende toturgalleriet. Vi så en gigantisk højhælet sko, der var en bil, og en mand der havde 2 pupiller i hvert øje. En behåret fisk og et lam med 8 ben. Et ægte indiansk skrumpehoved og meget meget andet.

Her ses Robert Earl Hughes. Den tungeste mand i verden der kunne gå uden hjælpemidler.

Vi mødte også verdens højeste mand, som målte 272 cm, og vejede 222 kg. Han døde i en alder af 22 år. På skærmen ved siden af blev der vist optagelser af ham, og hvor populær han nåede at blive.

Det var det mest utrolige, vi oplevede på denne museumstur. Der var meget læsestof, ved de forskellige genstande, som vi lige blev nød til at tygge os igennem for, at forstår, hvad de forskellige ting og sager betød. Og vi blev meget overrasket flere gange. Noget var imponerende, noget var ulækkert, og andet var interessant. Om det virkeligt er ægte og rigtigt det hele, må være op til en selv at vurdere. Men en tur på museet kan bestemt anbefales.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Body Shimmer Oil fra Rituals