Rosie Hopkins´ søde drømme af Jenny Colgan

Pizza hos Gorm i København

Hver gang jeg er i København, og hver gang jeg har muligheden, skal jeg altid forbi Gorms Pizza i Torvehallerne. Jeg kom i Torvehallerne ved et tilfælde for år tilbage, og eftersom jeg er vild med pizza, valgte jeg min aftensmad der.

Det blev mit livs bedste pizza, og har været det lige siden. Bunden er så sprød, tynd og velsmagende. Så lækker, og meget anderledes fra hvad jeg ellers har prøvet. Jeg elsker pizza margarita, og denne her er fyldt med tomat, bøffelmozzarella, cherrytomat, basilikumolie og frisk basilikum. Man bliver mæt på den friske måde. Ikke noget med ondt i maven bagefter. Det er næsten som at have spist en omgang lækker salat.

img_3715

Den lille restaurant i Torvehallerne er så fin, og det føles lidt som en lille bid af Italien. Jeg glæder mig allerede til mit næste besøg hos Gorms Pizza. Næste gang skal jeg prøve en pizza med ananas og rucola, hvis det ellers er muligt.

Pizza hos Gorm i København ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rosie Hopkins´ søde drømme af Jenny Colgan