Grøn gryde

Vi spiser ofte gryderet hvilket skyldes både, at jeg er ret glad for det, men også at jeg bor sammen med en ret talentfuld gryderetskok. Og så synes jeg, at gryderetter er geniale, da de kan varieres i det uendelige.
Til 2 personer
- 20 g smør
- 3 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk timian
- 450 g broccoli
- 1 squash
- 150 g slikærter
- 150 g edamame bønner
- 2, 5 dl fløde
- 1 bouillonterning
- Salt
- Peber
- Citronsaft
Smelt smørret i en gryde, og svits løg, hvidløg og timian i ca. 3 minutter. Tilsæt broccoli, squash, slikærter, edamame bønner, bouillonterning og fløde. Lad retten simre i 20 minutter og tilsæt en skvis citronsaft, salt og peber.
Server retten med enten gnocchi eller ris
Håndfuld 1 + 2 – Løg, broccoli, squash, slikærter og hvidløg.
Håndfuld 3 – Edamame bønner.
Håndfuld 4 – Gnocchi.
Fedt – Smør og fløde.
Mælkeprodukt:
Smagsforstærkere: Ketchup, timian, bouillon, salt og peber.
/Janni
Ingen kommentarer endnu