Blomkål mac and cheese
Endnu en lækker og smagsfuld ret fra Sensekost. Det er præcis det Sense handler om – at kombinere god mad med sundhed. Det kan anbefales. Så prøv de lækre retter. Det er en nydelse, og det smager af noget.
Opskriften er til en person
150 g blomkål
1/2 fed hvidløg
50 g edamame bønner
1 spsk. fløde
30 g cheddar
25 g forårsløg
Salt og peber
Skær hvidløget i skiver og rist det på panden. Tilsæt fløde og giv det et hurtigt opkog. Krydr med salt og peber. Kom blomkål, edamame bønner og flødesovs i et ovnfast fad. Strø osten over, og bag retten ved 180 grader i cirka 15 minutter, til osten er gylden og smeltet. Snit forårsløgene og drys dem over retten lige før servering.
Jeg har som tilbehør fået pasta.
Jeg har lavet lidt om i opskriften, men den rigtige opskrift er fra bogen ‘Mad med hjerte og fornuft’ opskriftsbog 2. Se her.
Sensemodellen
Håndfuld 1 – Blomkål, forårsløg og tomat
Håndfuld 2 – Edamame bønner
Håndfuld 3 – Pasta
Fedt – Fløde og cheddar
/Janni
Følg mig på Bloglovin
Ingen kommentarer endnu