Træningsplan uge 42 og nu med træningsmakker

Blomkål mac and cheese

Endnu en lækker og smagsfuld ret fra Sensekost. Det er præcis det Sense handler om – at kombinere god mad med sundhed. Det kan anbefales. Så prøv de lækre retter. Det er en nydelse, og det smager af noget.

sensemad

Opskriften er til en person

150 g blomkål

1/2 fed hvidløg

50 g edamame bønner

1 spsk. fløde

30 g cheddar

25 g forårsløg

Salt og peber

Skær hvidløget i skiver og rist det på panden. Tilsæt fløde og giv det et hurtigt opkog. Krydr med salt og peber. Kom blomkål, edamame bønner og flødesovs i et ovnfast fad. Strø osten over, og bag retten ved 180 grader i cirka 15 minutter, til osten er gylden og smeltet. Snit forårsløgene og drys dem over retten lige før servering.

Jeg har som tilbehør fået pasta.

Jeg har lavet lidt om i opskriften, men den rigtige opskrift er fra bogen ‘Mad med hjerte og fornuft’ opskriftsbog 2. Se her.

Sensemodellen

Håndfuld 1 – Blomkål, forårsløg og tomat

Håndfuld 2 – Edamame bønner

Håndfuld 3 – Pasta

Fedt – Fløde og cheddar

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsplan uge 42 og nu med træningsmakker