Cream Heat Spray fra Maria Nila

Chili sin carne

Jeg elsker mexikansk mad, og en af mine favoritter er chili sin carne, hvilket betyder, at den er uden kød. Retten er fyldt med grønsager og krydderier, og så smager den så fuglende synger.

Til 4 personer

2 spsk olie

2 stk grofthakkede løg

3 fed hvidløg

1/2 grofthakket broccoli

2 stk fintsnittede porrer

2 stk grofthakkede peberfrugter

1 squash i tern

1 tsk spidskommen

1 tsk oregano

3 tsk mild chilipulver

2 dåser flåede tomater

1 grønsagsbouillonterning

1 dåse kidneybeans

Salt og peber

q

  • Steg løg og hvidløg i olie, tilsæt broccoli og porre og steg yderligere et par minutter.
  • Bland resten af grønsagerne og krydderier i, og steg videre i et par minutter, før de flåede tomater og bouillon hældes over.
  • Lad retten simre ved jævn varme til grønsagerne er møre, men stadig har bid.
  • Bland bønnerne i retten, varmt den igennem og smag til med yderligere krydderier.

Guacamole

1 avocado

1 fed hvidløg presset

2 spsk A38

Citronsaft

Salg & peber

  • Bland alle ingredienserne og mos det godt sammen med en gaffel.

Serveres med ris.

Sensemodellen

Håndfuld 1 + 2 – Løg, hvidløg, broccoli, porrer, peberfrugt, flåede tomater og squash

Håndfuld 3 – Kidneybeans

Håndfuld 4 – Ris

Fedt – Olie og avocado

Mælkeprodukt – A38

Smagsforstærkere: Salt, peber, spidskommen, chilipulver, grønsagsbouillon, citronsaft og oregano

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cream Heat Spray fra Maria Nila