Chili sin carne
Jeg elsker mexikansk mad, og en af mine favoritter er chili sin carne, hvilket betyder, at den er uden kød. Retten er fyldt med grønsager og krydderier, og så smager den så fuglende synger.
Til 4 personer
2 spsk olie
2 stk grofthakkede løg
3 fed hvidløg
1/2 grofthakket broccoli
2 stk fintsnittede porrer
2 stk grofthakkede peberfrugter
1 squash i tern
1 tsk spidskommen
1 tsk oregano
3 tsk mild chilipulver
2 dåser flåede tomater
1 grønsagsbouillonterning
1 dåse kidneybeans
Salt og peber
- Steg løg og hvidløg i olie, tilsæt broccoli og porre og steg yderligere et par minutter.
- Bland resten af grønsagerne og krydderier i, og steg videre i et par minutter, før de flåede tomater og bouillon hældes over.
- Lad retten simre ved jævn varme til grønsagerne er møre, men stadig har bid.
- Bland bønnerne i retten, varmt den igennem og smag til med yderligere krydderier.
Guacamole
1 avocado
1 fed hvidløg presset
2 spsk A38
Citronsaft
Salg & peber
- Bland alle ingredienserne og mos det godt sammen med en gaffel.
Serveres med ris.
Sensemodellen
Håndfuld 1 + 2 – Løg, hvidløg, broccoli, porrer, peberfrugt, flåede tomater og squash
Håndfuld 3 – Kidneybeans
Håndfuld 4 – Ris
Fedt – Olie og avocado
Mælkeprodukt – A38
Smagsforstærkere: Salt, peber, spidskommen, chilipulver, grønsagsbouillon, citronsaft og oregano
/Janni
Ingen kommentarer endnu