Ratatouille med kartoffel
Ratatouille er en lækker og meget enkel grøntsagsret. Den bruges normalt som tilbehør, men jeg har tilsat kartofler, så den ændrer sig til en hovedret. Lækker fransk ret som er fyldt med smag.
Til 2 personer
- 1 squash
- 2 tomater
- 1 peberfrugt
- 1 bagekartofler
- 100 g feta cheasy
Tomatsovs
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk smør
- 2 tomater
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 tsk timian
- 1 tsk oregano
- salt og peber
Skær tomaterne til sovsen i grove tern. Smelt smør i en gryde. Steg løg og hvidløg deri indtil løgene er bløde. Tilsæt tomat, de hakkede tomater, krydderier samt salt og peber. Lad det stå og simre.
Tænd ovnen på 180 grader. Smør et ovnfast fad med smør, og fordel tomatsovsen i bunden af fadet. Imens skæres alle grøntsagerne i skiver og anret dem på skift i et rundt fad. Bag i ovnen i 40 minutter. Smuldr til sidst fetaen ovenpå.
Håndfuld 1 + 2 – Squash, tomat, løg, hvidløg, hakkede tomater og peberfrugt
Håndfuld 3 – Feta cheasy
Håndfuld 4 – Kartoffel
Fedt – Smør
Mælkeprodukt:
Smagsforstærkere: Timian, oregano, salt og peber
/Janni
Ingen kommentarer endnu