Junibøger

Ratatouille med kartoffel

Ratatouille er en lækker og meget enkel grøntsagsret. Den bruges normalt som tilbehør, men jeg har tilsat kartofler, så den ændrer sig til en hovedret. Lækker fransk ret som er fyldt med smag.

Til 2 personer

  • 1 squash
  • 2 tomater
  • 1 peberfrugt
  • 1 bagekartofler
  • 100 g feta cheasy

Tomatsovs

  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk smør
  • 2 tomater
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 tsk timian
  • 1 tsk oregano
  • salt og peber

Skær tomaterne til sovsen i grove tern. Smelt smør i en gryde. Steg løg og hvidløg deri indtil løgene er bløde. Tilsæt tomat, de hakkede tomater, krydderier samt salt og peber. Lad det stå og simre.

Tænd ovnen på 180 grader. Smør et ovnfast fad med smør, og fordel tomatsovsen i bunden af fadet. Imens skæres alle grøntsagerne i skiver og anret dem på skift i et rundt fad. Bag i ovnen i 40 minutter. Smuldr til sidst fetaen ovenpå.

Håndfuld 1 + 2 – Squash, tomat, løg, hvidløg, hakkede tomater og peberfrugt

Håndfuld 3 – Feta cheasy

Håndfuld 4 – Kartoffel

Fedt – Smør

Mælkeprodukt:

Smagsforstærkere: Timian, oregano, salt og peber

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Junibøger