Stenens tid af Johan Ottosen

Lash lift hos Envy you

//Reklame - Sponsoreret af Envy You//

Hver morgen udfører jeg en beauty-rutine for mine øjenvipper. Jeg bruger en vippebukker, prøver at separerer dem med en special børste, og dækker dem med mascara. Det hele for at få dem til at se så godt ud som muligt.

Jeg har nu prøvet Lash lift, som er blevet en populær behandling, og jeg var i hænderne på dygtige og søde Michelle fra Envy You.

Et Lash lift går ud på, at du får løftet og buet vipperne. Resultatet holder i op til 6 uger. Det vil sige at du har flotte vipper, der sidder perfekt hver dag. Behandlingen tager omkring 1 time, og foregår med lukkede øjne. Til sidst i behandling bliver vipperne også farvet.

Før

Nu

Jeg synes, at forandringen er vild. Resultatet kan ses med det samme. Se hvordan mine øjne åbner mere op, og giver et friskere look. Jeg er vild med det. Vipperne sidder også perfekt, når jeg står ud af sengen om morgenen, og så er det tidsbesparende, hvilket jeg er stor tilhænger af. De må ikke komme i kontakt med vand og makeup et døgn efter behandlingen.

Michelle, som her er igang med en neglekunde.

Desuden tilbyder hun gratis permanente bryn til kemopatienter landet over. Det synes jeg, er helt fantastisk og ret stort af hende.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stenens tid af Johan Ottosen