Makeupkursus

Ansigtsbehandling hos Askepot Skønhedsklinik

Jeg elsker en god ansigtsbehandling, og kører med jævne mellemrum til Askepot Skønhedsklinik i Silkeborg, hvor jeg kommer i kyndige hænder hos Indehaveren Tina. Det er en luksus, jeg absolut ikke vil undvære. Og så giver hun den mest fantastiske ansigtsmassage.

Jeg vælger altid en dybderensende behandling, der er fokuseret på uren hud. Jeg kan gøre meget for min hud hjemme, men de professionelle hænder kommer mere i dybden, og med lækre cremer og ansigtsmassage, bliver huden silkeblød, og får ny energi og udstråling.

Der er flere trin i behandlingen, som rens, peeling damp, ansigtsmassage, maske og plejeprodukter. Og så foregår det i et lukket rum med afdæmpet og roligt musik, så man virkelig slapper af.

Har du en pæn hud, kan du stadig have gavn af en ansigtsbehandling. Velvære er skønt, og der bliver også løsnet op for spændinger.

ansigtsbeh2

Det er en fantastisk oplevelse af besøge butikken i Silkeborg, som emmer af hygge og man er ikke i tvivl om, at de gør deres bedste for at forkæle kunderne. De har et stort udvalg af lækre produkter til ansigtet og kroppen, og er dygtige til at guide til de rigtige produkter for den enkelte person.

ansigstbeh

Jeg er fan af Guinot, og bruger disse 3 produkter hver dag morgen og aften. Først renser jeg med cleansing foam, derefter dupper jeg med toning lotion, og til sidst bruger jeg den lækre moisturizing cream.

Jeg kan varmt anbefale et besøg i Silkebog hos Askepot Skønhedsklinik.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeupkursus