Grønsagstærte

Tranquillity pro-sleep massage hos Klinik Rococo

//Reklame - Sponsoreret af Klinik Rococo//

I fredags fik jeg den skønneste behandling. Tranquillity pro-sleep massage, som er en afslappende og afstressende behandling.

Det startede med, at jeg skulle tage 3 dybe indåndninger, mens Christina holdt sine hænder over min næse, og jeg indåndede den skønne Comfort Zones signaturduft, som er af raffinerede essentielle olier, der er udvalgt for deres anti-stress egenskaber. Allerede der begyndte min krop at slappe af.

Først fik jeg bløde penselstrøg med varm olie, derefter kørte Christina fingerspidserne op og ned af min krop, og til sidst fik jeg blid massage. Det var en kropsbehandling fra top til tå, forside og bagside, samt nakke og hovedbund.

Det er få gange, at jeg har fået en kropsbehandling, ofte er det kun rygmassage. Men en kropsbehandling er altså alle pengene værd. Følelsen af massage og berøring op og ned af arme og ben er virkeligt skønt.

Alt imens behandlingen stod på, flød stille og rolige toner ud af højtalerne, hvilket gjorde det endnu mere afstressende.

Noget jeg sætter stor pris på fra behandleres side under behandlingen, er ro. Hun må gerne fortælle, hvad hun laver, og stille få spørgsmål i forhold til behandlingen, men ingen smalltalk. Jeg kan simpelthen ikke slappe af og nyde behandlingen, hvis jeg skal svare på spørgsmål hele tiden. Og heldigvis kunne Christina denne kunst.

Jeg ved, at det er en luksus at få sådan en behandling, men jeg var virkelig afslappet og afstresset, da jeg var færdig. Syntes faktisk, at det var en perfekt start på ferien, at stresse af på denne måde.
På længere sigt tænker jeg også, at pengene er givet godt ud, i perioder hvor man kan være mere stresset. For mig kunne det være op til jul, og lige inden ferier.
Luksus, afslappende, afstressende og helt fantastisk. Læs mere om behandlingen her.
Jeg elsker dette sted, og kan varmt anbefale det.
/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grønsagstærte