Grillet squash i paninitoaster

Ansigtsbehandling hos Rococo

I Randers ligger den dejlige skønhedssalon Rococo. Her er så skønt, og en så dejlig atmosfære, at jeg har lyst til at flytte ind, eller i hvert fald få en ny behandling igen hurtigst muligt.

fullsizerender

img_3351

I går var jeg i hænderne hos dygtige og søde Christina. Jeg fik ansigtsbehandlingen Nimue Bio-activ treatment. Behandlingen er målrettet min hud, som er tør, træt og trænger til fugt. Hun dybderensede, og der var nok at tager fat på. Peelede den med mild frugtsyre og så fik jeg denne sjove og lidt mærkelige gummimaske på, hvilket føles mærkeligt men også rart og kølende. Imens jeg lå med maske, fik jeg hovedbundsmassage. Det føltes afstressende, og jeg elskede det. Afslutningsvis fik jeg masser af cremer på for at beskytte huden.

img_3352

img_3362

Under hele behandlingen fortalte Christina, hvad hun lavede, og hvilke produkter hun brugte. Hun gav også masser af gode råd og tips til min tørre hud, om hvordan jeg passer og plejer den bedst. Ligesom jeg også fik ro til at slappe af og nyde det.

img_3355

Til sidst fik jeg lige en opsang om ikke at røre ved mit ansigtet. Jeg må heller ikke lige prikke lidt til en lille filipens, da jeg selv laver ar i min hud, når jeg gør det. Skrap dame hende Christina Haha. Mon ikke det bliver mega godt, hvis jeg ellers kan holde mig i skindet. Det tror jeg.

Min hud var dejlig blød og frisk bagefter. Og følelsen af en fornyet hud, fuld at fugt og mindre urenheder var helt i top. Glæder mig til min næste ansigtsbehandling.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grillet squash i paninitoaster