Vådeskud af Katrine Engberg

Lash Power Extension Visible Mascara

//Reklame//

Mascaraen er nok en af de mest almindelige produkter indenfor skønhed, og jeg tænker, at alle kvinder har en. For mig er den mit vigtigste skønhedsprodukt. Effekten er nemlig stor. Lidt farve på vipperne får øjnene til at træde mere frem, og giver ansigtet karakter. Man kommer kort og godt til, at se mere frisk ud.

Jeg har testet denne mascara, og skiftet mellem 3 forskellige slags. Hver gang jeg tog de to andre på, kunne jeg se, at de gav meget mindre af alt. Denne mascara giver både farve og fylde, så det kan ses. Når den tages på er det små fibre, man putter på, lag på lag. De små fibre giver vipperne længde og fylde, og så bliver den siddende gennem lange arbejdsdage. Den klumper ikke, og drysser ikke. Den er nem at fordele og adskiller vipperne på fineste vis. Iøvrigt er den vandfast.

Mascaraen er perfekt, og giver lange og tykke vipper. Børsten er blød, og god fordi den bliver smallere ude i spidsen, så jeg nemt kan komme helt ind til de små vipper i øjenkrogen.

Når jeg fjerner mascaraen i badet, kan jeg nulre farve af. Den er meget let at fjerne.

Lash Power Extension Visible Mascara fra Envy you ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vådeskud af Katrine Engberg