Spaghetti med squashsovs

Endnu er lækker frisk ret, som gør sig godt til et nemt aftensmåltid. Man kan komme mere grønt i, alt efter hvad der er i sæson, men den er altså også dejlig helt enkel som her, med fokus på squash og krydderier.
Til 2 personer
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. olivenolie
- 1 dåse kidneybønner
- salt og peber
- 1 dåse flåede tomater
- 2 spsk tomatpuré
- 1/2 squash
- 2 spsk. cheddarost
- 1/2 tsk. spidskommen
- 1/2 tsk. sød chilipulver
Hak løg og hvidløg og rist det i olie i en gryde. Tilsæt kidneybønner og krydr med salt, peber, spidskommen og chilipulver. Tilsæt flåede tomater og tomatpuré og lad rette koge i 15 til 20 minutter. Kog imens spaghettien i letsaltet vand. Snit squash i strimler og bland det i sovsen i yderligere 3 minutter. Drys cheddarost over og klar til servering.
Håndfuld 1 + 2 – Løg, hvidløg, squash og flåede tomater.
Håndfuld 3 – Kidneybønner
Håndfuld 4 – Spaghetti
Fedt – Olivenolie & cheddarost
Mælkeprodukt:
Smagsforstærkere: Tomatpuré, chilipulver, spidskommen, salt og peber.
/Janni
Ingen kommentarer endnu