Du må aldrig glemme mig af Mhairi Mcfarline

Spaghetti med squashsovs

Endnu er lækker frisk ret, som gør sig godt til et nemt aftensmåltid. Man kan komme mere grønt i, alt efter hvad der er i sæson, men den er altså også dejlig helt enkel som her, med fokus på squash og krydderier.

Til 2 personer

  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 dåse kidneybønner
  • salt og peber
  • 1 dåse flåede tomater
  • 2 spsk tomatpuré
  • 1/2 squash
  • 2 spsk. cheddarost
  • 1/2 tsk. spidskommen
  • 1/2 tsk. sød chilipulver

Hak løg og hvidløg og rist det i olie i en gryde. Tilsæt kidneybønner og krydr med salt, peber, spidskommen og chilipulver. Tilsæt flåede tomater og tomatpuré og lad rette koge i 15 til 20 minutter. Kog imens spaghettien i letsaltet vand. Snit squash i strimler og bland det i sovsen i yderligere 3 minutter. Drys cheddarost over og klar til servering.

Håndfuld 1 + 2 – Løg, hvidløg, squash og flåede tomater.

Håndfuld 3 – Kidneybønner

Håndfuld 4 – Spaghetti

Fedt – Olivenolie & cheddarost

Mælkeprodukt:

Smagsforstærkere: Tomatpuré, chilipulver, spidskommen, salt og peber.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du må aldrig glemme mig af Mhairi Mcfarline