Tilbage i skole med grønt udstyr

Gnocchetti med squash og cheddarost

Den lækreste ret jeg har fået med gnocchi. Cremet, frisk og vidunderlig smag, og så er den hurtig og nem at lave.

Til 2 personer

  • 1 squash
  • 300 g tomater
  • 200 g grønne bønner
  • 100 g cheddarost
  • 1 fed hvidløg
  • Salt & peber
  • 300 g gnocchi
  • Olivenolie

Damp bønnerne i kogende, saltet vand i 3 minutter. Dræn vandet fra og skyl dem i koldt vand. Skær tomaterne i tern og vend dem i en olie- eddikedressing sammen med de grønne bønner. Rist gnocchttien i lidt olie på panden i ca. 15 minutter. Riv imens squashen groft. Hak hvidløg og tilsæt begge dele med gnocchettien. Tilsæt revet ost og smag til med salt og peber. Server strakt gnocchettien med tomat- bønnesalat.

Håndfuld 1 + 2 – Squash, tomat & hvidløg

Håndfuld 3 – Grønne bønner

Håndfuld 4 – Gnocchi

Fedt – Cheddarost & olivenolie

Mælkeprodukt –

Smagsforstærkere: Salt & peber

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage i skole med grønt udstyr