Gnocchetti med squash og cheddarost

Den lækreste ret jeg har fået med gnocchi. Cremet, frisk og vidunderlig smag, og så er den hurtig og nem at lave.
Til 2 personer
- 1 squash
- 300 g tomater
- 200 g grønne bønner
- 100 g cheddarost
- 1 fed hvidløg
- Salt & peber
- 300 g gnocchi
- Olivenolie
Damp bønnerne i kogende, saltet vand i 3 minutter. Dræn vandet fra og skyl dem i koldt vand. Skær tomaterne i tern og vend dem i en olie- eddikedressing sammen med de grønne bønner. Rist gnocchttien i lidt olie på panden i ca. 15 minutter. Riv imens squashen groft. Hak hvidløg og tilsæt begge dele med gnocchettien. Tilsæt revet ost og smag til med salt og peber. Server strakt gnocchettien med tomat- bønnesalat.
Håndfuld 1 + 2 – Squash, tomat & hvidløg
Håndfuld 3 – Grønne bønner
Håndfuld 4 – Gnocchi
Fedt – Cheddarost & olivenolie
Mælkeprodukt –
Smagsforstærkere: Salt & peber
/Janni
Ingen kommentarer endnu