Grillet squash med pastasalat

Ny og meget lækker ret. Squashrullerne smager himmelsk med alle de krydderurter, og pastaen uhmm. Jeg troede først, at pastasalaten ville være for cremet og en anelse for fed i smagen, men den smagte skønt, cremet og let. Dejligt sommermåltid.
For at få nok protein spiste jeg lidt ekstra kikærter.
2 squash
Olivenolie
Salt
Peber
1 håndfuld frisk persille
1 håndfuld frisk purløg
1 håndfuld frisk basilikum
150 g pikantost
2 spsk græsk yoghurt
1 fed hvidløg
2 spsk citronsaft
- Skær 8 skiver squash på langs på et rivejern.
- Pensl skiverne med olie på begge sider, krydr med salt og peber. Grill skiverne og læg dem til afkøling.
- Hak krydderurterne og rør dem med pikantost og græsk yoghurt og smag til med presset hvidløg, citron, salt og peber.
- Smør cremen på squashskiverne og rul.
500 g pasta
1,5 dl kogevand
200 g pikantost
1,5 dl ærter
1,5 peberfrugt
1/5 dåse kikærter
- Kog pastaen. Tag 1,5 dl vand fra.
- Rør pikantosten op med kogevandet fra pastaen.
- Når pastaen er kølet af, blandes den med grøntsagerne, ostesovsen og kikærterne.
Sensemodellen
Håndfuld 1 + 2 – Squash, ærter, peberfrugt og hvidløg
Håndfuld 3 – Kikærter
Håndfuld 4 – Pasta
Fedt: Olienolie og pikantost
Smagsforstærkere: Salt, peber, citronsaft, basilikum, persille og purløg
Mælkeprodukter: Græsk yoghurt
/Janni
Ingen kommentarer endnu