Kikærter og blomkål med karry

Tilbage i skole med grønt udstyr

Jeg er startet i skole igen. Jeg skal læse AU i Retail på KEA i Hellerup over de næste tre år, og jeg er meget begejstret. Første fag er konceptstyring, som jeg har været afsted til i dag. Det tegner godt, er spændende, og bliver så dejligt med ny viden.

I den forbindelse skal jeg selvfølgelig bruge lidt skoleudstyr, og når jeg nu er i gang med at leve mere bæredygtigt, passer det jo fint ind, at jeg også handler derefter.

Jeg har købt følgende:

  1. Stofnet. Hele overskuddet går til Wawcas International. Wawcas hjælper kvinder i Nepal, der lever i dyb fattigdom, med at starte deres egen forretning. De får kun lov til at være med i projektet, hvis de sender deres børn i skole.
  2. Elastikmappe. Denne mappe er fremstillet af genbrugspapir og ubleget karton.
  3. Drikkeflaske fra 24bottles. Flaskerne er CO2-neutrale idet producenten bag dette mærke planter et træ for hver solgt flaske. Yderligere sparer man miljøet for 80 gram CO2, hver gang man fylder flasken op med vand.
  4. Notesbog. Alle notesbøger fra Message Earth er lavet af 100% genbrugspapir, trykt med vegetabilske farver. Produktet er Svanemærket, FSC og CO2 mærket.
  5. Huskeblok. I naturligt brunt papir uden blegemidler.
  6. Notesblok med klister. Også naturligt brunt papir, uden blegemidler.
  7. Bogmærke. Doner et træ i en Folkeskov over et dansk grundvandsområde, og dermed hjælpe til at øge skovrejsningen i Danmark. Dermed sikres rent vand, mere natur og renere luft.

De valgte produkter betyder, at der bliver plantet 2 træer, og givet tilskud til en fattig kvindes kommende forretning. Skønt. Udstyret er nu i orden, men bliver den kommende karakter også det:)

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kikærter og blomkål med karry