7 ting der vil gøre din uge nemmere

Love is war 1 af R.K. Lilley fra Lovebooks

Denne bog fortæller Scarletts historie, og Love is war 2 fortæller Dantes historie. De var barndomskærester, og de oplever, hvor hurtigt had kan blive til kærlighed. Bøgerne er fyldt med kærlighed og drama, og er blevet sammenlignet med Calendar Girl. Dem var jeg ret pjattet med. Hver og én måned. Så hvis det holder stik, kan det kun blive endnu en fantastisk læseoplevelse.

img_3969

Scarlett er stewardesse, hader sit job, og vil meget hellere være skuespiller. En dag på en flyvning, sidder hendes gamle high school-kæreste i et af sæderne på flyet. Hun har ikke glemt, hvordan han pludselig forlod hende, og knuste hendes hjerte, selvom han have lovet, at det skulle være de to for altid. De er mødtes tilfældigt gennem årene, men denne gang er han kommet for at fortælle hende noget vigtigt, og han vil have en alvorlig snak, og begrave stridsøksen imens. Men Scarlett er ligeglad, og gider ikke at høre på ham. Alligevel er hun meget betaget af ham, og begæret og følelserne for han trænger sig på. Hun har tænkt sig at fortsætte krigen og hadet, indtil hun har knust hans hjerte, ligesom han knuste hendes.

Dante må opsøge Scarlett nogle gange, før han kan få fortalt hende den dårlige nyhed. Den betyder, at hun bliver nød til at rejse hjem til deres barndomsby, og bo under samme tag som Dante et par dage. Det bliver en rutschebanetur med grumme og spydige kommentar blandet med kærlighed og lidenskab, og mange ubesvarede spørgsmål.

Jeg elskede Scarletts styrke og ‘tykke hud’. Hun kom videre hele tiden, trods alt det hun havde imod sig. Hun havde haft den værste barndom/ungdom man kunne tænke sig, og alligevel formåede hun at holde af sig selv, og kæmpe for det hun ville. Det gjorde mig så glad, at hun kunne tage ansvar for sig selv og sit eget liv.

Handlingen var bestemt ikke forudsigelig. Jeg kunne godt have brugt lidt flere svar, på de mange mærkelige ting der foregik mellem Scarlett og Dante og deres mærkelige familier. Hvordan kunne to der havde elsket hinanden så højt, og levet så meget igennem hinanden på godt og ondt, ende ud i denne krig?

Historien er noget rodet, men samtidig også forrygende og fantastisk. Det var absolut en pageturner, og slutningen var ganske forfærdelig. Det kan kun gå for langsomt, med at komme igang med Love is war 2 – Dantes fortælling. Der er så mange løse ender, og jeg er ganske forvirret. Jeg ved faktisk ikke, hvad der foregik, eller hvad de dramatiske skænderier gik ud på. Så jeg glæder mig til at få afklaret hele Scarlett og Dante situationen i næste bog.

Love is war 1 af R.K. Lilley fra Lovebooks ♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 ting der vil gøre din uge nemmere