Kvinden i toget

MY NEW LOVE Stephanie Perkins

ADVARSEL! VÆR OPMÆRKSOM PÅ, AT DU VIL TIL PARIS♥, NÅR DU HAR LÆST BØGERNE 🙂

IMG_0136

Man SKAL læse alle 3 bøger. De hænger sammen på alle led og kanter. Og tro mig, du vil ikke gå glip af noget♥

De skal læses i rækkefølgen, som er 1. Anna og det franske kys, 2. Lola og naboens søn, 3. Isla og jagten på lykke.

I “Anna og det franske kys” går Anna og Étienne på kostskole i Paris.

I “Lola og naboens søn” arbejder Lola i biografen med Anna og Étienne, som begge går på universitetet nu. Naboens søn og Étienne går på samme universitet.

I “Isla og jagten på lykke” går Isla på samme kostskole i Paris. Her møder hun Josh, som også er med i første bog, fordi han gik i klasse med Anna og Étienne.

IMG_0137

Det er så perfekt. Selvom hver bog har 2 nye hovedpersoner, foregår alle bøgerne i samme omgivelser, og man hører om hovedpersonerne fra den/de foregående bog/bøger. I sidste bog mødes de alle i Paris, og det bliver magisk.

Om du er 12 år eller 62 år, så læs bøgerne. LÆS LÆS LÆS. Du vil elske dem. Man kan ikke undgå at elske de 3 unge drenge. De er søde, charmerende og bare helt fantastiske. Mit største crush er Étienne fra “Anna og det franske kys”. Pigerne er selvfølgelig også helt igennem skønne.

Kan du huske følelsen, af at være forelsket og det slår gnister. Hvis ikke, så kom igang med at læse disse bøger. Og så foregår det meste i Paris. DET BLIVER IKKE BEDRE!

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvinden i toget