Spinatwrap

Love Warrior

Anmeldereksemplar fra Turbine Forlaget

Jeg kan ikke få nok af kærlighedsbøger. De er letlæste, og jeg bliver suget ind i bøgerne. Selvom jeg bliver afbrudt mange gange, mister jeg aldrig tråden, når det handler om kærlighed. Derfor er det genialt til en ferie med små børn. Og denne bog lyder som den perfekte feriebog.

Glennon vokser op, og føler ikke rigtigt, at hun passer ind. Hun finder hurtigt ud af, at hvis hun skal overleve highschool, skal hun være pæn, tynd og få drengene til at føle sig godt tilpas. Den opgave løser hun ved at kaste op, når hun har spist, og sender ‘sin repræsentant’, da hun ikke kan holde sig selv ud.

Hun starter på universitetet, og festen fortsætter. Hun er blevet bulimiker, alkoholiker og afhængig af stoffer. Hun kan kun holde sig selv ud, når hun er fuld, ellers gør det alt for ondt.

En dag er graviditetstesten positiv, og Glennon beslutter sig for at få barnet. Nu starter en lang og sej kamp mod alkohol, stoffer og bulimi, og heldigvis bakker hendes familie hende op.

Vi følger den healingsproces og smerte, Glennon gennemgår, og hun er en sand kriger. Healingen fortsætter gennem et ægteskab og 3 børn. Hendes mand elsker hende, og hun er blevet en succesfuld forfatter. Ligesom det går allerbedst, finder hun ud af, at hendes mand har været hende utro, og endnu en kamp skal tilføjes healingsprocessen.

Jeg følte sådan med Glennon, og ønskede virkeligt, at healingsprocessen måtte lykkedes for hende. Hun havde gået så grueligt meget igennem, og alligevel havde hun en vilje til at overleve og være så omsorgsfuld. Jeg blev så glad, da hun endelig begyndte at tage ansvar og finder ud af, hvad der hjælp på hende, så som skriveriet, gud og yoga. Men uanset hvad, var det en både tankevækkende og rørende roman, synes jeg.

Bogen levede virkelig op til mine forventninger, og var en let pageturner (den perfekte feriebog). Jeg var vild med scenen, hvor Glennon er meget syg, og Craig siger til sin chef, at de flytter til varmere himmelstrøg, så han kan redde sin kones liv. Uden bekymringer og stress flytter de. De nyder tilværelsen, uden at tænke på alle de pligter vi alle sammen har i dagligdagen. Tænkte straks, at det kunne være vidunderligt bare at flytte syd på, men der skal alligevel noget til at hive børnene ud af skolen, og væk fra kammeraterne og familien, og så sige sit eget job op (ihvertfald når man ikke er syg). Drømmene længe leve haha.

Bogen har ændret mit syn på sygdomme som alkoholisme og bulimi. Jeg har egenlig aldrig tænkt på, hvordan sygdommen sidder i hovedet resten af livet. Eller hvordan nogle mennesker bare har det bedre, når de er fulde, eller lige har kastet op, fordi den virkelige verden gør for ondt. Men det gør jeg nu.

Det irriterede mig dog lidt, at Gud begynder af fylde så meget, 2/3 inde i denne fantastisk bog. Det er selvfølgelig en del af Glennons healing, hvilket er rigtig fint. Men det blev ved, og det blev bare for meget for mig.

Men hvor var jeg glad for, at bogen endte godt. Om ikke for børnenes skyld, så for Glennon og Craig. Jeg elsker en lykkelig slutning, var dog noget i tvivl, om vi overhovedet kom dertil. Nu er jeg dødnysgerrig efter at vide, hvordan det er gået med Glennon og ikke mindst Craig.

Love Warrior af Glennon Doyle Melton fra Turbine ♥♥♥♥♥

Kunne du lide denne bog, kan du også læse…

  1. Skrøbelige skønhed af Amy Harmon fra Lovebooks Læs mere her.
  2. Forbandede kærlighed af Colleen Hoover fra Lovebooks Læs mere her.
  3. Måske en dag af Colleen Hoover fra Lovebooks Læs mere her.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinatwrap