5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i august

Kom i gang med Mascha Vang af Anne Bech & Mascha Vang

Jeg står aldrig i vejen for en ny træningsbog med gode fif til et sundt og lidt bedre liv. Faktisk trænger jeg gevaldigt til nyt imput, så jeg håber Anne Bech & Mascha Vang, byder ind med noget nyt og godt.

Jeg er vild med Mascha Vang. Hun er bramfri, giver igen, og er bare sig selv. Og så er hun iøvrigt ret sjov. Det ved jeg, fordi jeg følger hendes blog.

s

Denne bog har været længe under vejs, da den var med i decemberbøger. Men jeg har faktisk brugt den rigtig meget, og havde helt glemt, at den skulle anmeldes, hvilket den i den grad også fortjener.

Mascha fortæller om det at tabe sig de 5 kilo, få mere energi, og få det rigtig godt med sig selv. Generelt alt det gode der følger med, når man træner, og taber sig et par kilo. Hvordan man finder motivationen til at starte, og hvad man skal, og ikke skal.

Så er der en træningsplan for 4 uger og træningsøvelser dertil. Her fortæller både Anne & Mascha, hvordan man bruger øvelserne og programmet. Til sidst findes der også en kostplan til 4 uger og lækre opskrifter.

a

For det første elsker jeg de sjove historier, Mascha fortæller om sig selv i forhold til hendes træningsstart. Dem skal i altså læse. Fx skal Mascha ud at købe nye løbesko, og ekspedienten spørger, hvilke sko hun plejer at løbe i, og hun svarer: mest stiletter. Haha. Hun er altså for sjov.

For det andet er træningsøvelserne absolut perfekte til hjemmeøvelser. De er gode, de er hårde, og så kan man lave dem alle steder. Øvelserne er håndplukket til hjemmet, eller det tror jeg i hvert fald. Jeg elsker dem, og det er pludseligt nemt, at træne noget ekstra derhjemme. Jeg træner ikke efter programmet, men vælger nogle forskellige øvelser ud til hver uge.

Jeg har ikke spist efter kostplanen, da jeg spiser efter SENSE, men principperne ligner meget hinanden.

Så vil du have inspiration til hjemmetræning og nogle gode motivationsråd, eller tabe de 5 kilo på 4 uger, skal du helt klart investere i bogen her.

Kom i gang med Mascha Vang af Anne Bech & Mascha Vang fra Peoples Press ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i august