Augustbøger

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i august

Min sommerferie er snart slut, og for første gang nogensinde har jeg holdt 4 ugers ferie. Det var været så godt for mig. Jeg er total afstresset, og glæder mig til af starte på arbejde igen med en masse ny energi. Jeg har nydt at være sammen med mine børn hver dag, vi var været på ferie, og så har vi fået lavet en masse herhjemme, som har stresset en del, fordi vi bare ikke kunne finde tiden til at gøre det. Så 4 uger kan bestemt anbefales, hvis det ellers er muligt for dig.

Juli måneds mål.

Jordbærplukning hos Ellengård. Det har jeg aldrig prøvet før, men Luca havde ønsket det. Det var så hyggeligt. Luca og jeg plukkede Jordbær, og man har jo mulighed for at være kritisk og kun plukke de lækre. Heldigvis var det også plads til, at Matti kunne spurte op og ned af markvejen.

img_2031

Den årlige familiesommerfest på Fyn. Hyggelig som altid. Det blev spillet havespil, og så var der lækkert mad. Senere gik vi en lang gåtur over markerne, og afslutningsvis blev der spillet op til dans.

Vi var i biffen og se ‘Grusomme mig 3’, og den var lige så fantastisk, som vi havde håbet på. Så den kan klart anbefales. Vi giver den ♥♥♥♥♥♥.

Jeg har allerede lavet et indlæg om vores ferie i Tyrkiet, som kan læses her. Men igen, den bedste og mest afslappende ferie jeg længe har haft.

v

Dagen hvor vi skulle have is fra Grønvang, var ikke så godt valgt i forhold til vejret. Det regnede for vildt, så vi købt is i brugsen i stedet for.

I August måned vil jeg følgende…

  • Fejre 12 års bryllupsdag. Det lyder vildt, taget i betragtning af, at jeg indvendig kun er 28 🙂 √
  • Bestille tid til en ansigtsbehandling √
  • Male soveværelse. Jeg har flyttet lidt rundt, og ryddet godt ud.
  • Prøve kræfter af med Yoga.
  • På bibliotektet med børnene.

Hvad går du og drømmer om, der skal ske i August måned.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Augustbøger